Naklada Znanje pripremila sajamske popuste do 80% u svom webshopu i knjižarama!

Već smo navikli da se mnoge planirane aktivnosti za ovu godinu sele online. Iznimka nije ni Interliber, kojeg su svi knjigoljupci jedva čekali. No, kako bi shopping protekao što sigurnije u ovim novim uvjetima, brojni nakladnici odlučili su se za sajamske popuste u svom webshopu i knjižarama diljem Hrvatske. Znanje je za tu prigodi pripremilo popuste do 80% na brojne nove i starije naslove.

Do 15. studenog u webshopu Znanje.hr traje projekt “Knjiga svima i svuda”. Ideja je kraj godine učiniti pozitivnijim i veselijim za sve vjerne čitatelje i knjigoljupce. Tako u knjižarama Znanje i u webshopu možete pronaći sajamske popuste na gotovo sve naslove naklade Znanje i Vorto Palabra. Najnoviji naslovi sniženi su 15%, a stariji do čak 70%. Popusti se odnosi i na naslove drugih hrvatskih nakladnika te na strane knjige. O dostavi ne brinite jer je ona besplatna za sve narudžbe preko 150 kn.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tijekom idućeg tjedna u naše knjižare stiže SLAGALICA, novi roman Karin Slaughter. Otputovat ćemo u miran gradić Belle Isle u kojem sasvim običnim životom žive Laura Oliver i njezina kći Andrea. Kada im se zajednički odlazak u trgovački centar pretvori u krvoproliće, Andrea iznenada otkriva jednu sasvim novu Laurinu stranu. Snimka pucnjave iz trgovačkog centra prikazana na televiziji potaknut će osobe iz Laurine prošlosti da je potraže i odjednom će se obje naći u smrtnoj opasnosti. Roman potražite u pretprodaji u našoj web knjižari. #slagalica#karinslaughter#piecesofher#novouznanju#znanjehr#knjige#čitanje#volimknjige#citajknjigu#volimčitatiknjige#ilovebooks#ilovereadingbooks#readingtime#readinglist#bookoftheday#bookworm#booklove#bookstagram#booksofinstagram#bookaddict#bookphotography#bookishfeatures#bookstagramfeature#bookfeaturepage

Objavu dijeli Znanje (@znanje.hr)

Čitatelje će razveseliti i nekoliko novih svjetskih bestselera naklade Znanje. Od već poznatih autora tu su novi romani Karin Slaughter (Slagalica), W. Bruce Camerona (Putovanje jednoga psa) i Candace Bushnell (Ima li još seksa u gradu?), a među novim imenima Znanje predstavlja prijevode autora poput Carla Lucarellija (Glasovi u tami), Lare Prescott (Čuvarice tajni) i Taffy Brodesser-Akner (Fleishman je u nevolji).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

[DARIVANJE Hvala svima na sudjelovanju, knjigu šaljemo @dea_le_reveur] Kako najbolje obilježiti kraj jednog tjedna? Naš prijedlog je darivanje. Netko od vas uskoro će uživati u novoj knjizi Candace Bushnell IMA LI JOŠ SEKSA U GRADU? Za sve obožavateljice ove autorice imamo pitanje. Carrie, Miranda, Samantha ili Charlotte… Koja vam je od ove četiri prijateljice ostala u najboljem sjećanju i zašto? Vremena za odgovor imate do nedjelje u ponoć, a tijekom ponedjeljka javit ćemo kome šaljemo knjigu. Slobodno pozovite i prijatelje da nam se pridruže. Knjigu šaljemo na adrese unutar Hrvatske. #imalijošseksaugradu#candacebushnell#darivanje#znanjehr#knjigajenajboljipoklon#knjige#čitanje#volimknjige#citajknjigu#volimčitatiknjige#ilovereadingbooks#readingtime#readinglist#readthisbook#bookoftheday#bookworm#booklove#bookstagram#booksofinstagram#bookaddict#bookphotography#bookishfeatures#goodvibes#enjoylife#readersofinsta#lostinabook Prema pravilima Instagrama moramo spomenuti da ovo nije sponzorirano ili na bilo koji način povezano s Instagramom.

Objavu dijeli Znanje (@znanje.hr)

Među naslovima za djecu ističu se nova izdanja Vještica i Fantastičnog gospodina Lisca Roalda Dahla, te Grad od blata – finale trilogije o afganistanskim djevojčicama spisateljice Deborah Ellis.

A mi vas uskoro zahvaljujući nakladničkoj kući Znanje darujemo sa novim, popularnim naslovima!

Novi roman jedne od najpopularnijih svjetskih autorica trilera Karin Slaughter – Slagalica – uzbudljiviji je, provokativniji i napetiji od ičeg drugog što je dosad napisala. Mračne i sablasne atmosfere, Slagalica je misterij čija se poglavlja izmjenjuju između prošlosti i sadašnjosti s nevjerojatnim zapletima i neočekivanim obratom na kraju koji ističe ovaj roman u moru drugih. Karin Slaughter dosad je objavila 20 romana koji su prevedeni u 120 zemalja i prodani u više od 35 milijuna primjeraka. Njezini romani čine serijali o Sari Linton i Willu Trentu, kao i samostalni romani Grad murjaka (nominiran za nagradu Edgar), te Zgodne djevojke, Dobra kći i Slagalica koje su se odmah nakon objavljivanja popele na vrh ljestvice bestselera Sunday Timesa. Slagalica je trenutačno je u produkciji za Netflix, a ostali romani iz serijala o Willu Trentu bit će ekranizirani kao televizijske serije.

Dvadeset godina nakon što je svojom pronicljivom, poticajnom prvom knjigom Seks i grad preobrazila krajolik pop kulture i dejtanja s pomoću detaljnih opisa rituala parenja manhattanske elite, Candace Bushnell donosi novu knjigu o divljinama i opasnostima seksa i izlaženja nakon pedesete. Ima li još seksa u gradu? prati skupinu prijateljica koje se sele između Manhattana i ladanjske enklave zvane Village te se pokušavaju snaći usred suvremenog fenomena dejtanja nakon pedesete. Ovo je neizostavan nastavak jedne od najrevolucionarnijih knjiga o vezama dvadesetog stoljeća iz pera svjetski poznate društvene komentatorice.

Detalje darivanja pronađite na našoj Facebook stranici!

Dobitnica u darivanju objavljenom 17. studenog je Marjana Jurić i tagirana prijateljica. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar