Najveći horoskopski spletkaroši!

Ne vjerujte im niti malo! Koliko ste se puta zapitali, tko je bila ta osoba ispod maske? Kako to da to niste shvatili na početku? Evo kako! Oni su umjetnici prevare! Dobro otvorite oči uz ova tri znaka!

Tko je sposoban za bezličnu izdaju? Tko su lažovi, prevaranti, umjetnici zavjere? Zodijak nam daje obilje dokaza koliko je netko sposoban prevariti drugog!Evo na koja tri znaka trebate obratiti pozornost!

Škorpion

Sa Škorpionom nikada ne znate na čemu ste. Ako u vama prepoznaju lak plijen, oni unaprijed osmisle plan kako da vas iskoriste, a potom vas potpuno izmanipuliraju da toga niste niti svijesni. Pazite da im se ne zamjerite jer vjerujte nećete proći nekažnjeno! A pri planiranju spletki su pravi umjetnici!

Blizanci

Blizanci su hiroviti i skloni su mjenjanju mišljenja i to kako vjetar puše. Jako se dobro prilagođavaju različitim tipovima ljudi, međutim, ne prođe mnogo vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost. Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.

Rak

Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je reč o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice. Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije veoma vešto da izmanipulišu osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

Midas Widget

Ostavite komentar