Najveće svađalice Zodijaka

Saznajte kako koji horoskopski znak reagira i koga treba izbjegavati u širokom luku, a komu je dovoljno samo da se ispričate.

Donosimo u nastavku najveće horoskopske prgavce s kojima je bolje da se ne šalite i one koji se stalno dure, ali nisu zlonamjerni, pa vam je bolje da pređete preko svega i ponudite ispriku kako bi nastavili tamo gdje ste stali.

OVAN

Ne iznenđuje činjenica da Ovan ima kratak fitilj obzirom da spada u vatrene znakove kojima vlada Mars. Može se razbjesniti oko najmanje stinice. Ne voli kritike čak niti one ‘konstruktivne’, a svaku uvredu doživljava kao napad na svoj ego. Nestrpljiv je i agresivan. Dobra stvar je da kako se brzo naljuti, brzo i oprosti. Kad je bijesan bolje da niste u njegovoj blizini, jer to je prva oluja, bjesni, urla, ali već u sljedećem trenutku ponaša se kao da se ništa nije dogodilo i pretvara se u pravo janje.

BIK

Bik ne zvuči tako, ali on je vrlo strpljiv znak. Toliko je smiren da imate osjećaj da bi mu mogli skakati i po glavi, ali nemojte se zavarati. Nitko nema živce kao Bik, ali kada ga iznervirate bolje je da pobjegnete glavom bez obzira. Jer kada Biku prekipi, pretvara se u vulkansku erupciju.

BLIZANCI

Inteligentni i hiperaktivni Blizanci nemaju ispade bjesa, ali ako ga naljutite uzvratiti će vam kada se najmanje nadate i to mudro birajući riječi. Kada su iznervirani vole glasno slušati muzikuJ

RAK

Rak  je izuzetno smiren i rijetko ima izljeve bijesa. Više ga brine uzrok zašto se iznervirao. Nakuplja bijes u sebi, a liječi ga teretanom ili izlascima. Ali zato dobro pamti uvrede i svaki put će iskoristiti priliku da vam prvom prilikom sve nabije na nos. Nerijetko zadržavanje ljutnje kod Rakova izaziva psihosomatske probleme.

LAV

Lavovi su temperamentni, razdražljivi i eksplozivni, ali ne koliko Ovnovi. Vrlo brzo opraštaju i prelaze preko svađe. Na provokacije reagiraju odmah i pobijaju sve argumentima, ali njegova dobra strana je ako uvidi da je pogriješio, popušta. Ipak, ne zaboravite da je Lav egocentrik, dati će sve od sebe da istjera svoju volju i da bude sve po njegovom.

DJEVICA

Djevica se smatra najsmirenijim znakom Zodijaka. Može se kontrolirati i svjesna je svake svoje riječi i postupka, pa se rijetko kada ružno izjašnjava ili psuje. Odaje dojam lijepog ponašanja te suzdržava emocije jer je previše ‘kulturna’ da bi otvoreno pokazala što misli. Ali nemojte da vas to zavara, ona je konstantno nezadovoljna. Svoje živce smiruje tako što čita knjigu i sluša muziku. Zbog potiskivanja ljutnje, može s godinama početi patiti od depresije. Ako smatra da je pogriješila, ispričati će vam se.

VAGA

Vaga se trudi ostati smirena, ali pogađa ju svaka sitnica, čak i pogrešni pogledi. Ako shvati da se durila bez razloga početi će se umiljavati. Ona se rijetko upušta u svađe, maksimum njenog bijesa je da se okrene i ode.

ŠKORPION

Općepoznato je da su škopioni opasni protivnici, osvetnici i otrovni. Ne treba mu puno da se naljuti. Voli provocirati i spreman je na zadavanje niskih udaraca. Od njega možete očekivati svakakve psovke, vrijeđanja, a nerijetko i fizičke napade. Što je najgor, to mu neće biti dosta, jer mora zadovoljiti svoj osvetoljubivi nagon, pa će poslije bijesnog incidenta početi ‘kovati’ plan otrovne osvete.

STRIJELAC

Strijelac svima ide na živce jer ima dugačak jezik, gotovo uvijek kaže ono što misli čak i ako ga nitko ništa ne pita. Kada se iznervira potpuno je nepredvidiv, a sigurana je samo strana koju izabere jer kada jednom iznese svoj stav, ne mjenja ga. Od njega možete očekivati hladnu poruku bez svađe, ali i da polomi sav namještaj koji mu se našao na putu.

JARAC

Jarci su disciplinirani, kontroliraju svoje emocije i trude se da ih ne obuzme bijes. Ali ako se ne uspije kontrolirati, praviti će vam probleme danima. Zbog dobrih odnosa s okolinom, spreman je na ustupke, iako voli da sve bude po njegovom. Ako se osjeti ugroženim, zna biti vrlo neugodan, a kada vas jednom otpiše, nemate druge šanse.

VODENJAK

Vodenjaka ćeta lako naljutiti, ali i brzo odljutiti. On voli svoju slobodu i zato kada osjeti da ga netko sputava, automatski se diže na noge. Krije od drugih kada je povrijeđen i tada postaje najopasniji, a spreman je na napad i osvetu.

RIBE

Ribe se često dure jer su preosjetljive i sve shvaćaju osobno. Niti same ne znaju što žele i brzo mjenjaju raspoloženje, ali dobro znaju što ne žele i zato polude kada ih netko počne nagovarati i itjecati na donošenje odluka. Ribe, skrivaju emocije i ljutnju koja se poslije pretvara u depresiju i tugu. Nisu zlonamjerne, kada im se ispričate, preći će preko svega.

Izvor: Cover Style

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar