Najpoznatiji brendovi Saponije – Faks helizim, Likvi, Arf, Bis, Lahor dolaze u novoj liniji – DEZI CLEAN!

Saponija je  iskoristila više od 125 godina posvećenosti čistoći, kako bi proizveli ultimativnu zaštitu, našeg najvažnijeg osjetila – dodira!

Sada je vrijeme da gledamo prema budućnosti i konačno slijedimo jednu od najvrijednijih poslovica – zdravlje na prvom mjestu. Mnogi proizvodi Saponije su ključni za održavanje čistoće, pravilne higijene, osobnog zdravlja i zdravog kućnog okruženja. Rezultat nastojanja Saponije da promijeni način razmišljanja o održavanju što pravilnije higijene ruku, odjeće i prostorija u kojima živimo je i nova linija proizvoda – HANDYSEPT I DEZI CLEAN.

U želji da omoguće normalno uživanje u svakodnevnom životu i lijepim trenucima s najdražima, najdjelotvornije proizvode iz profesionalnog segmenta Saponija je prilagodila širokoj potrošnji za najbolju higijenu ruku, površina i rublja. Stoga sada najpoznatiji brendovi Saponije – Faks helizim, Likvi, Arf, Bis, Lahor pružaju potpuno novu dimenziju čistoće i kvalitete života.

 

View this post on Instagram

 

Saponia – Da smo na čistom 🛡 Specijalizirani proizvodi za dezinfekciju površina, ruku i rublja – Jer nama dodir nije opcija, već esencija života. 🤲 Iskoristili smo više od 125 godina posvećenosti čistoći, kako bi proizveli ultimativnu zaštitu, našeg najvažnijeg osjetila – dodira. 🛡 / Saponia – Be clean 🛡 Specialized products for disinfection of surfaces, hands and laundry – Because touch for us is not an option, but the essence of life. 🤲 We have used more than 125 years of commitment to cleanliness to produce the ultimate protection of our most important sense – touch. 🛡 #Saponia #DaSmoNaČistom #SaponiaOsijek #Arf #ArfDeziClean #ArfDeziCleanBathroom #FaksDeziClean #FaksFinal #BisHandysept #ArfDeziCleanSpeed #SaponiaDeziClean #SaponiaHandysept #Čistoća #Dezinfekcijapovršina

A post shared by Saponia Global (@saponia) on

Za dezinfekciju ruku tu je već poznati Bis Handysept PRO s visokim dezinfekcijskim učinkom i 76% alkohola. Faks Helizim Dezi Clean FINAL sredstvo za dezinfekciju i ispiranje rublja osigurava 100% higijensku čistoću rublja, dezinficira ga i omekšava. Likvi Dezi Clean BLISTAL idealan je za dezinfekciju i pranje posuđa, a dodatno neutralizira i neugodne mirise. Arf Dezi Clean UNIVERSAL sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina namijenjen je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju površina poput vrata, podova, dječjih igračaka, obuće i namještaja dok je Arf Dezi Clean SPEED sadrži 76% alkohola i idealan za dezinficiranje očišćenih površina kao sprava za vježbanje, kuhinjskih i sanitarnih površina te kućišta elektroničkih uređaja.

NEOFRESH® linija i sve o njoj možete naći na www.saponia.hr/neofresh

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 29. lipnja je Vesna Mrkoci i Anja Shine Jakopčević. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar