Najomiljenija orijentalna plesačica Nikolina Stepić prvi put postaje mama!

Otkrila nam je što je prvo odabrala za svoju bebu!

Orijentalna plesačica Nikolina Stepić, poznatija kao Nina koja je svojim nastupom na Supertalentu oduševila žiri, uživa u trudnoći i ima slatke brige – odabir osnovne opreme za svoju bebu. Najprije se odlučila odabrati kolica, jer joj je bitno da s bebom što više bude u pokretu.

Nina prvi puta postaje majka i pomalo je začuđena koliko različitih dječjih kolica ima na tržištu. Zato je pokušala pronaći kolica koja će se uklapati u njen životni stil, a kriteriji su bili sljedeći: kompaktnost, udobnost i da kolica nisu teška.

‘Radujem se putovati sa svojom bebom, jer su mi ova kolica odlična za putovanja, prelagana su i ne zauzimaju puno prostora! Također moram naglasiti da mi se najviše sviđa što se kolica mogu složiti u sekundi i to iz jednog manevra. ‘, izjavila je Nina.

Potragu je suzila na kategoriju (ultra) kompaktnih kolica među kojima su se jedna istaknula – Ergobaby Metro kolica. Ovo su jedina kompaktna kolica na tržištu koja imaju potvrdu od njemačkog AGR instituta da su ‘zdrava za leđa’, kako za bebu tako i za roditelje. A budući da se Nina bavi plesom, itekako je svjesna koliko su pravilan položaj leđa i dobar madrac za spavanje bitni za zdravlje kako beba tako i odraslih.

Bez obzira koji ste tip roditelja, Metro kolica su podrška kakvu svaki roditelj treba. Omogućavaju lagano i slobodno kretanje po gradu, ali i neravnim površinama. Teže samo 6,3 kg, a kada se sklope mogu se nositi kao ručna prtljaga. Mame najbolje znaju koliko je važno lagano manevrirati kolicima jednom rukom, dok je u drugoj ruci znatiželjna beba koja je upravo odlučila biti budna i pratiti sve što se oko nje događa. Ako uzmete u obzir da se mogu koristiti od rođenja uz dodatak košare za novorođenče pa sve do težine od 18 kg, Metro kolica bit će prva na listi za odabir mnogih mama i tata pa je tako bio slučaj i s Ninom.

Nove avanture mame Nine možete pratiti na njenoj Facebook stranici , a sigurni smo da će podijeliti s nama kamo su je Metro kolica sve odvela baš kao što su to učinile i druge poznate mame Nataša Janjić, Nevena Rendeli, Jelena Perčin i Ella Dvornik.

Ako i vi želite svoja METRO kolica, ponudu možete pogledati na službenoj stranici Ergobaby Hrvatska.

24.03.2020. – Dobitnica u darivanju objavljenom 20. ožujka je Ljubica Kemenović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar