NAJMODERNIJA INOVACIJA CROCSICA

Zagreb, 30. srpnja 2020. Podignite svoj stil na višu razinu ovoga ljeta! Stil i udobnost, naš ljetni ‟must-have‟, spojili su se u sandalama iz nove raskošne Crocs Brooklyn kolekcije. Najmodernija Crocs inovacija sada s modernom platformom, jednostavnim, ali ženstvenim izgledom i laganim materijalom dizajnirana je tako da pruži željenu visinu danju i noću bez odricanja od udobnosti.

Karizmatična holivudska glumica i aktivistica Priyanka Chopra Jonas, koja je ove godine postala ponosna ambasadorica kampanje ‘Budi ono što jesi’ (‘Come as you are’), zaklinje se u jedinstvenu udobnost i stil kultne marke najudobnije obuće na svijetu. Pridružuje se popularnoj glumici Zoey Deschanel koja također uživa provoditi dane noseći nove udobne platforme Crocs Brooklyn.

Ne morate birati između modernog i udobnog dok nosite moderne Crocs Brooklyn sandale na platformu. Elegantan, a opet jednostavni izgled i glomazna platforma dodaju vašem izgledu nešto posebno! Naša najnovija sandala dostupna je u različitim visinama platforme i jednostavnim bojama. Prekrasne crne, bijele i bež nijanse upotpunit će vaš stilski izgled za svaku priliku. Svi su modeli izrađeni od revolucionarnog Croslite ™ pjenastog materijala koji nudi čuvenu udobnost i čini vam se kao da hodate po oblacima. Cijeli ćete se dan osjećati ugodno i uživati u tome što ćete biti elegantni i samouvjereni radeći gotovo sve! Kada pri svakom koraku možete izgledati čudesno i osjećati se ugono, zašto pristati na manje?

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagrebkao i na wellbie.hr.

 

Midas Widget

Ostavite komentar