Najbolji ljubavni terapeuti prema horoskopu!

Ako ne znate što treba poduzeti na ljubavnom planu, onda dobro poslušajte što vam ima za reći vaša prijateljica u znaku Ribe, Strijelca ili Djevice!

Ribe, Strijelci i Djevice su izuzetno empatične osobe, k tome iskrene i daju odlične savjete za sve vreste problema temeljene na čvrstoj logici.

1. Ribe krasi snaga empatije!

Ribe su vodeni znak i imaju emocionalnu sposobnost duboku poput oceana. Izuzetno su brižne i empatične osobe. Svatko može razviti intuiciju, ali ovi znakovi je imaju od rođenja. To ih čini odličnim savjetnikom za ljubavne probleme.

2. Strijelac je najiskreniji znak Zodijaka!

Kao tragač i filozof Zodijaka, Strijelac je toliko predan pronalaženju i kazivanju istine da nehotice možete čak uvrijediti druge, ali barem ćete znati na čemu ste čak i pod cijenu da vas povrijedi i naudi vašim emocijama! Iako je neke istine možda teško čuti, ipak želite znati što drugi misle o vama. Od njih ne možete očekivati da budu oprezni u vezi vaših emocija, ali će vam reći točno ono što će vas ‘zdrmati i spustiti na zemlju’.

3. Djevica ima snagu logike!

Djevice su logične, praktične i sustavne u svom pristupu životu. Oni su hiper-svjesni svakog detalja. Stoga vam Djevica može biti od velike koristi kada se osećate izgubljeno u vezi. One će vas razumjeti i pomoći vam da razmotrite čak i najsitnije detalje koji bi mogli rasvjetliti vašu situaciju.

Izvor: Cover Style
 

Midas Widget

Ostavite komentar