Najbolji komadi iz Reserved Premium capsule kolekcije

1199,90 kn, 599,90 kn, 499,90 kn

Odabrati outfit koji odlično izgleda i dobro stoji ne mora biti nemoguća misija. Nekoliko je trendova zbog kojih će taj zadatak postati slatka briga, a must-have komadi ovog proljeća zasigurno spadaju među njih.

449,90 kn, 599,90 kn

U Reserved Premium capsule kolekciji, pronašli smo sjajne kombinacije u kojima je naglasak na neobičnom spajanju trendova i klasičnih boja i linija. Izdvajamo četiri načina za stiliziranje s kojima nećete pogriješiti:

  • Nosite haljine na zanimljiv način

Zašto ne biste majicu obukli preko haljine i tako stvorili autentični outfit koji ćete moći nositi u raznim prilikama, bez da se ponavljate? Za originalan poslovni look, omiljenu midi-haljinunosite u kombinaciji s hlačama od odijela.

    • Volite balonere? Sad je vrijeme za njih

 

View this post on Instagram

 

Awaiting springtime like… 🔎 coat: UT640-08X #ReservedForMe #premium #fashion

A post shared by reserved (@reserved) on

Rijetko koji komad toliko laska ženstvenosti kao što to čini savršeno krojeni bež ili bijeli baloner. Prijelazna razdoblja u godini pravo su vrijeme za nošenje ovog, mnogim damama omiljenog klasika. Bez obzira na to što imali ispod, baloner će cjelokupni outfit podići na višu razinu.

Crno-bijele kombinacije sakoa, blejzera i košulja bez iznimke ostavljaju dojam visoke, profinjene elegancije. Iskoristite trendovog proljeća i nosite odijela u svim prilikama. Posebno su zanimljivi komadi sgeometrijskim, dijagonalnim rezovima.

  • Dodajte outfitu malo boje

Proljeće je definitivno u znaku haljina, kako svake sezone, tako i ove. Zbog toga u tjednom rasporedu kombinacija ostavite bar jedan dan za proljetnu haljinu u nekoj od trendy boja, poput nebesko plave ili ružičaste. Savjet više: dugačka košulja ili zvonolika haljina koja se veže u strukubit će pun pogodak u danima koji dolaze.

Midas Widget

Ostavite komentar