Najbolje od hrvatske mode – jer moda je igra koja nam dopušta da budemo ono što jesmo

Revijom Roberta Severa-   započela 25. jubilarna sezona modnog tjedna BIPA FASHION.HR.

Najznačajniji modni događaj sezone i neodoljivo šarmantnu i chic kolekciju Roberta Severa započelo slavljeničko izdanje BIPA FASHION.HR-a.

Blago koketirajući s nekim novim tendencijama, Sever je i dalje ostao vjeran svom stilu i estetici koju je lako prepoznati i koja se uklapa u viziju suvremene žene sa stavom. Među 60 odjevnih kombinacija, ovog se puta našla i manja selekcija muške odjeće, estetski složena sa ženskom linijom. Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. Prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone dizajner pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama te pokazao kako izgleda svakodnevna chic odjeća koja i ženama i muškarcima omogućava da tijekom cijelog dana izgledaju odlično.

Severova Kristina, kako je dizajner nazvao novu kolekciju po svojoj prijateljici i muzi Kristini Bangouri, fantastično je stylish od glave do pete, pomalo trendi no ipak drugačija i svoja, s dozom  chica koji osvaja na prvu, strastvena u svemu što radi, emancipirana. Uz ovacije publike, Robert Sever još je jednom pokazao da u paleti svojih kreacija ima za svaku ženu ponešto, bilo da ona njeguje poslovni, casual ili romantični vintage stil.

Pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle,  uživali su brojni poznati: Ana Begić Tahiri, Sanja Doležal, Kristina Šalinović, Antonija Stupar Jurkin, Tara Rosandić, Andrea Andrassy, Sonja Kovač, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi. Iz prvog reda reviju je pratila i Severova muza po kojoj je kolekcija dobila naziv – Kristina Bangoura, a njegove nove modele među najpoznatijim manekenkama na pisti nosila je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model.

Nakon početnog slavlja, 25. sezona BIPA FASHION.HR-a nastavlja se u srijedu revijama brandova: Anthony Avangard, Jamoi, Morana Krklec, PRICE ON REQUEST, Ivana Janjić i Klisab. I ove je sezone za frizure na modnoj pisti zadužen Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make up sponzor L’Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make up tima.

Rosie Kugli

Midas Widget

Ostavite komentar