Najbolje i najgore partnerice za vezu prema horoskopskim znakovima! Na prvom mjestu je djevica!

Saznajte jeli ona stvarno dobra za vas!

Svaki horoskopski znak ima svoje jake strane i svoje slabosti. Sigurno će vam dobro doći koji ‘hint’ da znate koji su njeni strahovi, a koje su njene želje. Saznajte na čemu morate poraditi!

Ako vjerujete zvijezdama, onda morate znati da je u njima zapisan i karakter i ponašanje neke osobe.  Ako želite znati da li je vaša djevojka dobar materijal za vezu, proučite ljestvicu horoskopskih znakova poredanih od najgorih do najboljih. Sve što morate znati je njen datum rođenja.

 1. Na prvom mjestu je djevica! Za djevice je teško ući u vezu jer uvijek imaju osjećaj da nisu dovoljno dobre. Čak i kada ostvare vezu i dalje su bolno nesigurne što na kraju rezultira ljubomornim ispadima. Često ih možete vidjeti kako se raspadaju psihički, a na koncu upitu prstom u vas ističući vaše mane i nedostatke.
 2. Škorpionke vole preuzeti kontrolu na kompletnom vezom. Brutalno su iskrene, a često zbog toga i izuzetno hladne. Također znaju biti nepredvidljive. Za vezu snjima morati ćete imati debelu kožu i naoružati se sa strpljenjem. Ali kada sve to prebrodite, imat ćete lojalnu partnericu.
 3. Bikica je jedan od najneovisnijih znakova. Kada uđu u vezu, žele da se sve odvija onako kako njima u tom trenutku odgovara. Ako se možete tomu prilagoditi, imat ćete predivnu vezu. Međutim, ako nećete moći izdžati njihov korak, tek tada ćete vidjeti koliko hladne mogu biti.
 4. Ovnice ne samo da imaju tendenciju da budu dominantne već također vole prebrzo započinjati stvari. Prema van se čine kao da imaju naglu narav, čine se hladne, često kažu nešto zbog čega poslije žale, ali kada ih jednom upoznate onda možete uvidjeti koliko znaju biti nježne i brižne.
 5. Vage vole izbjegavati konflikte pod svaku cijenu. To znači da kada nastane problem u vezi, često ga ignoriraju i nadaju se da će nestati sam od sebe. Također znaju biti izuzetno ljubomorne zbog svojih vlastitih nesigurnosti. Veliki njihov plus je što su vrlo suosjećajne i ljubazne prema svima, pogotovo prema svojim partnerima.
 6. Lavice su najstrastvenije od svih znakova. Na žalost, imaju idealistička očekivanja u svojim vezama u koja njihovi partneri često ne mogu ispuniti. Ako završe s nekim tko nije spreman da im se posveti u potpunosti, to može izazvati veliku tenziju u vezi. U suprotnom će vam dati svoje srce u potpunosti.
 7. Blizanka je točno ono što joj ime govori, dvije žene u jednoj. Ima trenutaka kada se izvrsno slaže s partnerom, ali često zna biti cinična i negativna. Često želi sakriti u vezi svoju negativnu stranu. Ono što je dobro kod nje je to što će te prihvatiti točno takvog kakav jesi, voljeti će i tvoje dobre osobine i loše strane. Iznad svega cijeni vjernost i povjerenje, ako ju iznevjeriš, tek tada ćeš saznati koliko hladna može biti.
 8. Račica je satkana od ljubavi i pažnje. Ima strah od slomljenog srca i iz tog razloga često gura ljude od sebe, pa čak i ako se radi o nekome do koga joj je jako stalo. Ako razbiješ njihov strah i nesigurnost, upoznat ćeš što znači kada te voli žena cijelim svojim bićem. Ona će biti uz tebe zauvijek, voljet ćete i davati nesebičnu podršku.
 9. Ribi je jako teško ući u vezu jer je izuzetno oprezna. Ali jednom kada dopusti nekom da joj se približi, zna biti vrlo brižna i vjerna. Dati će sve od sebe da ti bude najveća podrška.
 10. Žena jarac nastupa vrlo nadmeno, ali kada uđe u vezu, vrlo brzo postane blaga prema partneru. Ona se često postavlja zaštitnički prema svima koje voli, pa tako i prema partneru. Zbog svoje prirode, teško ulazi u vezu, ali jednom kada uđe, pokazati će ti sve svoje iskrene emocije i dati će sve od sebe da veza uspije.
 11. Žena strijelac zna biti vrlo ktirična prema sebi, ali prema ljudima koje voli je blaža. Zna biti vrlo nježna u vezi, često joj je partner na prvom mjestu. Jedina prepreka koju ćeš morati savladati je njen opsesivni strah od gubitka slobode.
 12. Žena vodenjak se voli igrati riječima pa često zbunjuje sve oko sebe. Voli sačuvati svoju neovisnost, ali jednom kada se obveže voljenoj osobi, obično ide na duge staze. I ona se bori sa svojim nesigurnostima, ali ako joj iskreno pokažeš da ju voliš, sve će savršeno sjesti na svoje mjesto.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar