Naj Oleari make up predstavlja Wonder Look palete sjenila za oči

Palete u 10 boja koja sadrže sjenila s baršunastom teksturom i različitim finišama : mat, svjetlucavi i satenski.

Formula sjenila u paleti Wonder Look sjenila za oči kreirana je prema konceptu čiste ljepote. Filozofija „čiste“ ljepote, utemeljena je na principu da je manje više.

Izuzetno meka i kremasta tekstura vrlo učinkovita u pogledu primjene i fleksibilnosti. Oslobađanje boje je intenzivno i trenutno, bez ispadanja. Lagano se miješa, za dugotrajan i savršen make up koji traje cijeli dan.

Ove elegantne palete, s kompaktnim, laganim dizajnom i širokim ogledalom, prikladne su kad ste u pokretu jer sadrži u jednom pakiranju sve make-up potrebe za svaku priliku.

01 Nude tonovi

Vrhunska ‘nude’ paleta. Ove nijanse nikada nisu dovoljne u arsenalu ovisnika o ljepoti jer uvijek traže savršenu smeđu boju koja će se uklopiti u pregib ili ultra svijetlu boju kako bi stvorila sjaj ali isto tako bez odricanja od tamnijih tonova koji će dati intenzitet i dubinu očiju.

02 Pink tonovi

10 neutralnih nijansi temeljenih na ružičastim tonovima. Od svijetlo ružičastog svjetlucavog efekta preko intenzivne mat svijetlo ljubičaste za stvaranje romantičnog i elegantnog izgleda. Ne nedostaje ni najodvažnijih i najsvjetlijih nijansi tople ljubičaste da ovom karakteru univerzalne palete daju karakter i stil.

03 Hladni tonovi

Paleta hladnih tonova za chic i profinjen izgled. Izmjena metalik i mat finiša omogućuje vam stvaranje mnoštva različitih izgleda pogodnih i za dan i za noć. Meke boje u kombinaciji s plavom, zelenom i srebrnom čine vjeđe elegantnim stvarajući primamljiv izgled.

Cijena: 224,30kn

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 21. svibnja je Tea Frančić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar