NA KAZALIŠNE DASKE STIŽE ORIGINALNA GLAZBENA KOMEDIJA ŽUTA MINUTA

Priprema se audicija za novi mjuzikl! Kada pred redatelja i producenticu počnu stizati živopisni likovi gladni svog mjesta na pozornici, postaje jasno da kazalište za neke ima puno dublji značaj od onog koji se vidi na prvi pogled. U originalnoj glazbenoj komediji Žuta minuta, komičnom „polumjuziklu“s neočekivanim raspletom, dvoje vrhunskih glumaca Hana Hegedušić i Igor Baberić utjelovljuju likove koji će vas nasmijati do suza ali i natjerati da se zapitate koliko su daleko pojedinci spremni ići za ono što zaista vole. Premijerna izvedba Žute minute očekuje nas 18. travnja 2019. u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

„Tko ne bi volio raditi predstavu koja se zove Žuta Minuta? Jedino što trenutno mogu reći je da se Hana i ja dobro zabavljamo uz to što stvaramo ovu predstavu. Jednako kao i kada smo pisali scenarij, dogovarali pjesme i smjer u kojem ćemo ići, a i sada kada na probama slažemo glazbenu sliku. Vjerujem da će publici na kraju biti jednako zabavno kao i nama.“ zaključuje Igor Barberić.

Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuju Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić, a za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autor ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija i Tonika.

Hoće li se Innes napokon u potpunosti posvetiti ulozi u novom mjuziklu i hoće li Ante uz ulogu dobiti i neku stranačku iskaznicu? Je li možda astmatični entuzijast Roman spas za produkciju ili je to ocvala glumica Ursula Stojadinović koja se proslavila epizodnim ulogama u filmovima koje nitko nije vidio? I što je to zaiskrilo između redatelja i producentice? Zašto njih dvoje za vrijeme ove audicije imaju svoju „žutu minutu“? Dođite i pogledajte u novom (polu)mjuziklu zbog kojeg ćete na kazališni svijet gledati drugim očima!

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 90 kn na blagajni KD Vatroslava Lisinskog te putem online sustava ulaznice.hr.

Midas Widget

Ostavite komentar