My AEG – revolucionarna aplikacija za pametno kuhanje i pranje rublja

Baš kao što najveći europski sajam potrošačke elektronike IFA spaja ljude tako i AEG spaja kućanske aparate. AEG će na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu predstaviti aplikaciju My AEG pomoću koje će se putem pametnih uređaja moći upravljati svakodnevnim kućanskim poslovima poput kuhanja i pranja.

aegAplikacija će se moći povezati s pametnom parnom pećnicom ProCombiPlus Smart koja se može spojiti na internet te sadrži ugrađenu kameru, a korisnici će putem aplikacije moći saznati što se događa u njihovoj pećnici čak i ako nisu u istoj prostoriji. Ovo će korisnicima omogućiti da s kauča dok gledaju televiziju upravljaju procesom kuhanja i pod kontrolom imaju sve što se događa u kuhinji. Aplikacija će također pružiti kuharske savjete, savjete o namještanju postavki pećnice i recepte, koji će korisnike zasigurno inspirirati u stvaranju brojnih ukusnih jela.

Osim kulinarskih savjeta aplikacija My AEG također pruža i savjete za nježno pranje rublja, kako bi ono što dulje ostalo kao novo. My AEG tako će korisnike voditi kroz mnoštvo simbola za očuvanje rublja te pružiti sve potrebne informacije o tome koji je program najpogodniji za njihovo rublje, ovisno o vrsti odjeće koja se nalazi u perilici.

Aplikacija My AEG bit će dostupna za sve iOS i Andorid uređaje od siječnja 2016. godine.

Midas Widget

Ostavite komentar