Monochromatic diaries savršeno dočarava ljeto!

Monochromatic cruise collection, domaćeg branda Monochromatic, predstavlja svoju prvu kolekciju. Kampanja pod imenom „Monochromatic diaries“, ljetne haljine stavlja u kontekst nezaboravnih ljetnih avantura i divnih uspomena koje možete kreirati i sami!

Predivna Anita Dujić utjelovila je duh žene koja osvaja svojim stilom na nenametljiv i opušten način, dajući dašak glamura svakodnevnim situacijama bez previše truda.

Zamislite haljinu koju možete obući za sve divne prigode koje vam donosi ljeto; doručak u sjeni borove šume, šetnju plažom uz poglede koji vas prate, večeru u restoranu, izlazak uz ples do jutra…. Kolekcija je nastala s idejom kreiranja višenamjenske, festivalske haljine, od materijala lakih za održavanje i ugodnih za tijelo.

Kolekcija Monochromatic, nastala je u suradnji Viktora Drage, autora brojnih domaćih modnih projekata s Anitom Dujić, hrvatskim modelom i dizajnericom nakita. Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu u modnoj industriji, pokušali su odgovoriti na potrebe stvarnih žena i realnih situacija s kojima se žene i djevojke nalaze tijekom ljetnih mjeseci, a u kojima žele zadržati elegantan izgled i opuštenost.

Kampanja je  snimana na više lokacija jadranske obale, od Pule do Korčule, a kao savršena kulisa poslužio je luksuzni gulet (vrsta jedrenjaka) Stella Maris, u autentičnom okruženju cruise kolekcije!

A.M.

Midas

Ostavite komentar