Modni povratak u djetinjstvo: najslađi accessorize s motivom Bambija!

Sigurno ste barem jednom u životu čuli ili upotrijebili izraz “Bambi oči”. Sinonim je to za preslatki, molećivi pogled koji obično upućuju djeca kada nešto jako žele, ali i odrasli, posebice ljepša polovica u vezi kada vidi nešto što joj se jako sviđa. Upravo se takav look pojavio i na našem licu kada smo naišli na preslatki accessorize sa motivom iz ovog tužnog, ali predivnog Disneyevog filma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli loungefly (@loungefly)

Odmah smo na svoju wish listu dodali ovaj Bambi ruksak sa velikim plavim očima u prvom planu te slatkim ušima koji vire iz formata ruksaka kao i malim nosićem. Crna boja s detaljima bež i plave savršeno će se uklopiti u svaki modni stil, a vjerujemo da nećete proći nezapaženo gdje god da ga nosili!

A ako želite biti skroz u Bambi tonu trebat će vam i ovaj neodoljivo slatki novčanik s likom Thumpera, nestašnog zeke iz crtića. Njegove preslatke okice, njuškica i velike uši donijet će vam sreću i vaš novčanik nikada neće biti prazan! 🙂 Predivne sive boje lako se uklapa u svaki stil, a osim uz Bambi ruksak možete ga nositi uz bilo koju drugu torbu ili samostalno u ruci. Samo pazite, jer će vam ga sigurno hjeti “posuditi” sestra, mama ili prijateljica!

Ponudu ruksaka pogledajte ovdje, a preslatkog novčanika ovdje.

Midas Widget

Ostavite komentar