Modni brend DeLight predstavlja prvu kampanju

DeLight novi je luksuzni brand koji se prvi put predstavlja hrvatskoj javnosti

de-light

Novi luksuzni hrvatski brend DeLight stvara komade za samopouzdane žene koje ne pristaju na kompromise kada je u pitanju kvaliteta.  Svaka poslovna i samosvjesna žena svjesna je snage koju nosi dobar stil, ali i kakvoća materijala komada koje nosi. DeLightova prva kolekcija sadrži vrhunske prirodne materijale koji su uvijek dobrodošli u ormaru.

delight2

Brand DeLight predstavlja svoju prvu kampanju s trendsetericom Ellom Dvornik u glavnoj ulozi. Ispred objektiva talentirane Vlatke Fuego, Ella je pokazala kako izgleda odvažna i neopterećena žena koja sa stilom i razumom puni svoju garderobu.

ellaKolekcija obiluje klasičnim komadima kojima su udahnuti trendovski detalji, a vrhunske prirodne tkanine garantiraju kvalitetu. Zagasite jesenske nijanse idealne su za svakodnevne kombinacije poslovne žene, ali uz samo jedan otkvačeni dodatak, DeLight diva je spremna za odlazak na opuštenu zabavu nakon posla.

Klasična mala crna haljina dobila je novo lice zahvaljujući elegantnom blagom peplumu, a kaput od buklea već je postao jedan od najtraženijih komada sezone.

Modni brend DeLight na svojevrstan pomaknuti način pretvara trendovske komade poput bomber jakne u luksuzni komad ukrašen izvezenim floralnim detaljima, a košulju leopard uzorka kombinira uz pencil suknju s peplumom. Uz eleganciju kaputa boje devine dlake te elegantne haljine koja prati liniju tijela, DeLight donosi savršen spoj kombinacije klasike i trenda.

Ellina mogućnost transformacije odlično se uklopila uz viziju brenda DeLight koji se vodi načelom da se nikada na pristaje na kompromise kada su važne stvari u pitanju.

delight3

 

Midas

Ostavite komentar