Modna kuća LUKABU predstavila novu bridal kampanju

Modna kuća LUKABU predstavila je novu kolekciju vjenčanica  za proljeće/ljeto 2015./2016. sa svjetski poznatim modelom Anom Laurom Kapetanović

anaPrekrasne linije, otvorena leđa, ženstvene siluete, skupocjena čipka, seksi detalji, savršena i besprijekorna izrada su već poznati elementi ove modne kuće.

ana2

Dizajnerici Marini Jerant glavna inspiracija je bila sama lokacija snimanja, Slama-Land Art Festival.

ana3

U stvaranju kolekcije posebno se usredotočila na istraživanje novih oblika konstrukcije modela, glamuroznost odnosno individualnost svakoga pojedinog modela. Nije htjela stvoriti trendovsku kolekciju, naprotiv, nit vodilja bila joj je individualnost.

ana4

Puder i nude boje podloge vjenčanica pravo su osvježenje, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen način.

ana5

U ulozi modela, pred objektiv fotografa Tomislava Šilovinca, stala je svjetski poznat top model Ana Laura Kapetanović, frizuru potpisuje Ka-Studio dok je za make up odgovorna Ivana Šabanović.

ana6

Svaki model se izrađuje prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje.

Cijene predstavljenih modela kreću se od 5000 kn do 7000 kn.

ana7

Fotografije ustupila agencija Priredba.

Midas

Ostavite komentar