Mnoge su probale ovaj anti-age proizvod za čišćenje od Jackieja Kennedy do Madonne!

Čišćenje lica sapunom spada u sve ono za što smo učili da ne smijemo raditi kod njege kože, ali ovo nije običan sapun! Sapun Erno Laszlo’s Dead Sea Mud & Charcoal za temeljito čišćenje je sredstvo za čišćenje lica u čvrstom obliku koje su koristile bezbrojne slavne osobe, uključujući Jackie Kennedy, Gretu Garbo, Madonnu i Umu Thurman.

Ovo kultno sredstvo za čišćenje postoji već više od 70 godina, a nježna, ali učinkovita formula izdržala je test vremena. Zahvaljujući dokazanoj snazi  blata iz mrtvog mora koje sadrži 26 minerala i glicerina za zaštitu vlažnosti i zaštitnog palminog ulja, ovaj proizvod za čišćenje ne samo da uklanja nečistoće s kože, već i nježno pilingira i detoksicira kožu. Kupci Amazona zaklinju se ovim proizvodom, dajući mu gotovo savršenu ocjenu od 4,5 zvjezdica, a u prilog mu idu i brojne objavljene recenzije oduševljenih korisnica.

‘Koristim ovaj proizvod već 50 godina’, piše jedna korisnica. ‘Obožavam ga. Zahvaljujući njemu postižem savršeno čistu, lijepu i sretnu kožu.’ Jackie O i bezbrojne druge slavne ličnosti kunu se da im od njega lice izgleda mladenačko .Ovaj sapun za čišćenje u ponudi je na Amazonu.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar