Mistična modna jesen inspirirana svemirskim prostranstvima uz Adidas

Iz neiscrpne modne kuhinje adidas Originalsa i Rite Ore ove jeseni dolazi neizostavni “svemirski” začin – nove Cosmic Confession i Mystic Moon linije. Originalan spoj modnog DNK adidas Originalsa i mašte “kraljice svemira” Rite Ore u novim linijama predstavljaju drugačiju dimenziju shvaćanja mode.

adidas2

Cosmic Confession linija nadahnuta je svemirskim odijelima, retro stilom i vintage detaljima. Dominiraju crna, žuta i bijela boja te prepoznatljive adidasove tri crte. Kvalitetni materijali i minimalizirani printevi stvaraju dojam odvažnog “kozmičkog” stila. Linija se sastoji od donjih dijelova trenirki, majica, jakne, hoodice i haljine, a “svemirsko” ruho dobile su i popularne Stan Smith tenisice.

Mystic Moon linija inspirirana je mjesecom, najsjajnijim nebeskim tijelom, njegovom površinom i sjenkama, a ističe se dvjema bojama – crnom i bijelom.  Sjajni, prošiveni i gumirani materijali istovremeno su vizualno atraktivni – pomalo futuristički, taktilni i funkcionalni. Upečatljivi adidasov brending ističe se kao mjesec na noćnom nebu. Linija sadrži neodoljive haljine, majice, popularne hoodice, jakne, kapu i tenisice.

Linije Cosmic Confession i Mystic Moon dostupne su u adidas shopovima, uključujući i adidas Originals shop u Bogovićevoj u Zagrebu.

Midas

Ostavite komentar