Milena Rogulj čarobira na modnoj sceni

mr2

Zagrebačka diplomirana dizajnerica Milena Rogulj doputovala je s Kanara na kojima živi i radi nekoliko posljednjih godina kako bi predstavila svoju novu kolekciju u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera i C3 Projekt koncepta.

mrPredstavljanje kolekcije avangardne visoke mode SLOJEVI/LAYERS započelo je sjajnim nastupom plesnog dvojca Masa Dance Company, Aleksandrom Mišić i Ognjenom Vučinićem koji su okupljene uveli u modnu priču Milene Rogulj.

Milena je inspiraciju pronašla u slojevitosti ljudskih bića, ženama, krhkim, a snažnim. Ženama koje su emancipacijom ojačale, ali su zato zatomile svoju senzualnost. Ova kolekcija ženama vraća upravo to – senzualnost, ali im pri tome ostavlja i snagu. Milena smatra kako možemo biti oboje i upravo to za nju danas znači Žena.

U kolekciji je koristila različite materijale, od ženstvene čipke do grube impregnirane tkanine no bez obzira na materijale, The žena Milene Rogulj je u svakom modelu i snažna i senzualna i zavodljiva. Make up potpisuje team Učilišta Profokus na čelu s Kristinom Atletić, a manekenke su iz agencije Midiken.

Milena Rogulj je diplomirani odjevni dizajner, aktivna članica ULUPUH –a, koja je kroz svoju karijeru sudjelovala na brojnim samostalnim i skupnim izlaganjima. Živi i radi na relaciji Zagreb – Kanarski otoci (Gran Canaria) gdje vodi Radionicu Visoke mode te djeluje kao predsjednica Udruge za edukaciju i promicanje kanarskog dizajna. U Zagrebu djeluje u svom ateljeu na Medveščaku kao samostalni umjetnik.

Midas

Ostavite komentar