Microsoftov Chris Heilmann dolazi u Zagreb

Karizmatični Chris Heilmann iznimno je praćen na društvenim mrežama i prepoznat u developerskoj zajednici, a u Zagrebu će na meetupu Beyond Code održati zanimljivo keynote predavanje o transformaciji iz senior developera u lidera

 17. travnja 2018. –Microsoftov Senior Program Manager Chris Heilmann u Zagrebu će održati keynote predavanje o napredovanju senior developera u lidere. Predavanje će se održati na meetupu Beyond Code koji će se održati 24. travnja u 18 sati u coworking prostoru HUB385.

Heilmanna na Twitteru prati biše od 62 tisuće ljudi, a osim u Microsoftu, karijeru je gradio je u kompanijama kao što su Mozilla i Yahoo. Glavna tema njegovog predavanja bit će osobno iskustvo transformacije iz developera u menadžera, tijekom kojeg je uspio zadržati strast za tehnologijom i kodiranjem. Većinu svog vremena Heilmann educira, piše i dijeli znanje predavajući na oko 30 konferencija godišnje. Na svom poslu dosta vremena promišlja i o tome kako iskoristiti machinelearning i umjetnu inteligenciju kako bi pomogao ljudima kako ne bi morali raditi naporne poslove. Autor je nekoliko knjiga o Java Scriptu i priručnika DeveloperEvangelism, aktivan je na svom blogu na www.christianheilmann.com te Twitteru pod korisničkim imenom @codepo8.

Više informacija i prijava na Beyond Code na kojem možete čuti Chrisa Heilmanna mogući su na službenim stranicama događanja.

Ostavite komentar