Matte Shaker za odvažne usne s “vauuu” efektom!

Ako Vam ne smeta da se okreću za Vama, probajte Lancômov novi ultrapigmentiran tekući mat ruž Matte Shaker!

Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama.

Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa.

Novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo. Ruževi Matte Shaker dolaze u sedam dinamičnih boja koje pršte energijom i kreiraju upečatljiv izgled usana, postojan tijekom cijelog dana.

Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj ‘druge kože’.

Ukratko o odvažnoj formuli ruža Matte Shaker:

  • intenzivne, pigmentom zasićene boje
  • tekuća formula jednostavna za nanošenje
  • mat usne u samo dvije minute
  • trenutačni ‘vaaau’ efekt!

Posebnost ovog proizvoda krije se u sljedećem: za svoj tekući ruž nove generacije Lancôme je kreirao originalnu i inovativnu formulu! Jedno je sigurno, Matte Shaker je ruž poput nijednog drugog…

Jedinstvena formula za optimalno nanošenje

Matte Shaker se temelji na inovativnoj tehnologiji UltraThin Film (UTF), kojom se postiže iznimno tanak sloj, a kao nadahnuće za njezin razvoj poslužila je tekstura podloge. Time je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.

Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. A upravo u tome leži tajna njegove savršene postojanosti. Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj ‘druge kože’ i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost.

Zajedno s optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, MatteShaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu.

Protresi!

Matte Shaker nije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: prije nanošenja je potrebno protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za savršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osjećaj mekoće.

Nanesi!

S novim aplikatorom, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi. Njegova formula, zasićena pigmentima, osmišljena je kako bi pružila osjećaj ‘druge kože’ na usnama. Iznimno je fina, ugodna i senzualna te usne obavija prekrasnim bojama, a da se pritom ne osjeti tekstura.

Budi odvažna!

Rezultati su nezamislivi!Pigmentima zasićen završni sloj ruža Matte Shaker zaslužan je za odvažne i upečatljive boje koje se stapaju s usnama: aplikator klizi po njima, ostavljajući jedva osjetan, ugodan sloj koji ostaje postojan tijekom cijelog dana.

SEDAM NIJANSI KAO ODRAZ ODVAŽNOSTI

Raspon odvažnih nijansi ruža Matte Shaker predvode dvije istinske zvijezde, Pink Power (br. 378) i Magic Orange (br. 186).

Energy Peach (br. 272) – Breskvasti ton kože + statement blijedo ružičasta = recept za upečatljiv beauty look!

BeigeVintage (br. 270) – Bež? Naravno! Samo ako je, poput ove, zasićena bogatim pigmentima! Reci zbogom dosadi

Yummy Pink (br. 379) – Poput djevojčice?Pomalo… podosta…sasvim…Ali samo u nijansi Yummy Pink!

Kiss Me Cherie (br. 374) – Neustrašiva, čarobna crvena…. Mami li na francuski poljubac…?

Red’y in 5 (br. 189) – Potez crvenom, mala crna haljina, par štikli… Spremna za zabavu?

Pink Power (br. 378) – Vibrantna, impresivna ružičasta, kao stvorena za kraljicu!

Magic Orange (br. 186) – Naznaka citrusa, zrnce ludila, prstohvat čarolije… Uz Magic Orange, sve je moguće!

Donosimo četiri različita načina nanošenja za četiri različita looka:

Look: Čarobni trik

Efekt: Ombré usne

Tehnika: Na usne nanesite sloj nijanse Yummy Pink (Matte Shaker br. 379) kako biste kreirali bazu za ovaj jednostavan i suptilan look. Zatim se poslužite nijansom Magic Orange (Matte Shakerbr. 186) i lagano je utapkajte po sredini usana uz pomoć aplikatora.

Look: Francuski poljubac

Efekt: prelijevajuće usne

Tehnika: Sasvim ležerno kombinirajte Pink Power (Matte Shaker br. 378) i Magic Orange (Matte Shaker br. 186). Najprije nanesite ruž Matte Shakeru dva koraka (svaku nijansu na jednu stranu usana). Ublažite prijelaz nanošenjem nijanse Red’Y (Matte Shaker br. 189) na sredinu usana, a zatim prstima kreirajte smudgy efekt.

Look: Želim obje

Efekt: usne u dvije boje

Tehnika: Nanesite sloj nijanse Red’Y in 5 (Matte Shaker br. 189) na gornju usnu, a Yummy Pink (Matte Shaker br. 379) na donju, kako biste kreirali look u dvije boje.

Look: Zabava! /Fiesta

Efekt: višebojne usne

Tehnika: Idite korak po korak. Na gornjoj usni kreirajte prijelaze nijansi od Yummy Pink (Matte Shaker br. 379) do Energy Peach (Matte Shaker br. 272) te završite s Beige Vintage (Matte Shaker br. 270): nanesite ih jednu po jednu slijeva nadesno, svaku nijansu na jednu trećinu usne, a zatim vršcima prstiju utapkajte mjesta na kojima se spajaju kako biste omekšali prijelaze.

Ponovite postupak na donjoj usni, kreirajući prijelaze nijansi od Kiss Me Chérie (br. 378) do Magic Orange (br. 186), uz Yummy Pink (br. 379).

Taylor Hill, odvažna muza za Matte Shaker

Odvažna, samopouzdana, sigurna usebe… Taylor Hill zna što hoće. Top model i Lancômeova ambasadorica ponosno nosi dvije zvjezdane nijanse iz kolekcije, Magic Orangei Pink Power, u odvažnom i provokativnom lip artlooku u dvije boje. Oči su naglašene, a usne transformirane u umjetničku viziju. Pozira ispred objektiva fotografa Merta i Marcusa u sakou od lamea, a njezin beskompromisan look govori više od riječi… Pravi je dokaz daje Matte Shaker puno više od običnog ruža: prije svega, to je stav.

MATTE SHAKER 186, 270, 272, 189, 374, 378, 379 Lagani tekućir už mat finiša – 188 hrk

LE LIP LINER 00, 06, 290, 378, 369, 132, 114 Vodootporna olovka za usne s kistićem – 178 hrk

ABSOLU ROUGE MATTE 184, 187, 197 Ruž za usne – 262 hrk

 

Midas Widget

Ostavite komentar