MasterCard na Sarajevo Film Festivalu!

Kompanija MasterCard, zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala

sarajevoKompanija MasterCard koja je uvijek dio najvećih svjetskih događaja i koja za svoje korisnike stvara neprocjenjiva iskustva, ove je godine zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala.

Dvadeset i prvi regionalni festival filma održat će se u Sarajevu od 14. do 22. kolovoza i okupit će brojne međunarodne glumce i filmske stvaratelje. Kao i svake godine, posjetitelje očekuje visokokvalitetan program uz filmska ostvarenja iz više od 50 zemalja svijeta te drugi zanimljivi sadržaji.

Osim brojnih zvijezda koje će prošetati crvenim tepihom 21. Sarajevo Film Festivala, ovogodišnji najveći regionalni festival filma ugostit će i dvoje najsretnijih korisnika MasterCard i Maestro kartica izdanih u Bosni i Hercegovini. Zvjezdani vikend za sretne dobitnike podrazumijeva jedinstveno Sarajevo Film Festival iskustvo, šetnju crvenim tepihom i gala večer sa svjetskim filmskim zvijezdama.

Kompanija MasterCard je dugogodišnji sponzor najpoznatijih svjetskih događaja poput filmskih festivala u Cannesu i Berlinu, dodjele nagrada Grammy, Lige prvaka, Roland Garossa i drugih neprocjenjivih događaja.

Midas Widget

Ostavite komentar