Mass predstavlja špagerice i Simmy sandale za trendi ljeto

U modu se vraćaju i „kultne“ špagerice

mass

Najveći užitak vezan uz dolazak toplijih sunčanih dana je ulazak u sandale i laganu obuću u kojoj će naša stopala prodisati. Gradska šetnja ljeti biti će udobna, ali i moderna uz sandale s debelim potplatom ili punom petom, koja može biti od pluta ili imitacije drveta i slame. Poželjni remenčići za obuću ove sezone  mogu biti ili debeli ili tanki, iz različitih materijala i boja, kao živahan splet metalik boja i dodataka ili s animal printom koji će dodatno „oživiti“ obuću. U modu se vraćaju i „kultne“ špagerice u stilu slip on cipele ili s punom petom. Ovogodišnje špagerice krasit će šarene boje, cvjetni uzorci, traper ili šljokice.

Ljetne cipele ove sezone mogu imati ili zatvoren  ili lagano otvoren vrh. Remenčići uz gležanj mogu biti u modnom kontrastu boja u odnosu na vrh cipele. Dozvoljene su kombinacije boja, materijala i dodataka, kao što su šljokice ili resice. Špagerice su idealna obuća za svaki stajling i lako se mogu kombinirati s hlačama ili suknjom. Odlično pristaju i uz kratke hlače koje će vam u trenu uz špagerice dati pravi urbani look.

Kao top sandale ovog ljeta nametnule su se Simmy sandale koje objedinjuju trenutno najveće modne detalje – punu petu iz prirodnih materijala u kombinaciji s dekorativnim rupicama i vezicama, koji elegantno povezuju plišane remenčiće. Vezice su apsolutni trend ovog ljeta i jednostavno moraju biti dio vaše garderobe. Odabir Simmy sandala bit će još jednostavniji jer ih možete birati u mnogo modnih boja, od omiljene crvene, smeđe do nježno roze boje. Najbolje će doći do izražaja u kombinaciji s laganom ljetnom odjećom, kratkim hlačama ili uz laganu ljetnu košulju.

Ostavite komentar