MASS GLEŽNJAČE za jesenske dane

mass2

Gležnjače  i ove jeseni zauzimaju prvo mjesto u izboru svake žene jer uz to što su praktične, pristaju baš svakom modnom stajlingu od elegantnog do ležernijeg.

Gležnjače u raznim varijantama ovih dana se mogu pronaći na policama u Mass trgovinama.  Za toplije jesenske dane idealne će biti niske gležnjače čiji izgled dodatno naglašavaju metalni i sjajni dodaci u obliku zatvarača, zakovica i krugova. Modni stil će u trenutku promijeniti kaubojske gležnjače koje karakterizira debela srednje visoka peta i „špic“ vrh, a za najodvažnije Mass predlaže još jedan dodatak – popularne resice.

massVječna klasika su i ove godine omiljene „chelsea“ gležnjače s karakterističnom širokom gumicom sa strane cipele. U ormaru nikako ne bi smjele nedostajati elegantne gležnjače s potpeticom. Potpetice ove godine nemaju ograničenja. Mogu biti debele, kvadratne, tanke, visoke ili potpuno niske.

Ove sezone poseban je naglasak i na materijalima, kao što su baršun i različiti uzorci kože, te različite boje baršuna na cipeli u zanimljivom geometrijskom uzorku. Rokerski stajling stvorit će masivne bajkerske gležnjače na kojima se ističu sjajne zakovice, kopče, vezice i debeli potplat.

Svoj su preporod ove sezone doživjele i kultne „uggsice“ čija mekana ovčja vuna grije noge i nudi im željenu udobnost i toplinu.

Midas

Ostavite komentar