MaRoko Chic- ljetni hit!

U malom potkrovlju, najčešće noću, s puno ljubavi i predanosti nastaju MaRoko Chic tete. Njihova kreatorica je Marina Čauš Maček, 35-godišnja poduzetnica koja je svoju mladenačku ljubav prema slikanju, crtanju i bojama  usmjerila u kreiranje ručno oslikanih torbi za žene svih generacija.

Inspiraciju nalazi svuda oko sebe, u prekrasnim ženama koje šeću gradom, modnim portalima, slikovnicama iz djetinjstva, a posebno joj je drago što je hobi iz vrtićkih dana kada je crtala dame, princeze i vile nakićene mašnama i perlicama, u raskošnim haljinama i visokim potpeticama uspjela održati do danas i pretvoriti u brend MaRoko Chic.

Osim već oslikanih modela, moguće je naručiti torbe prema posebnim željama kupaca. Kupac može odabrati boju kose, očiju, odjeću, dodatke, izgled naušnica, ogrlice, naći mjesto na torbi za svoje ime ili natpis po želji te tako potpuno personalizirati izgled torbe.

‘Radost je još veća kada radim po narudžbi i kada torba stigne do vlasnice pa dobijem poruku u kojoj se osjeti oduševljenje osobe koja ju je kupila. Taj me osjećaj ispunjava i tjera da radim više, bolje i još ljepše stvari’, s veseljem dodaje Marina.

‘Divno je bilo vidjeti gospođu koja svojoj majci odabire torbicu ‘Ready for action’ jer ju je prepoznala u natpisu i dizajnu. Silno se razveselila jer je našla poklon koji će se mami jako svidjeti jer je ona upravo takva. To je ono što želim postići – da torba izaziva radost onog tko ju nosi i onoga tko ju gleda,’  zaključuje kreatorica.

‘Veselim se svakoj novoj djevojčici, volim euforiju koja me obuzima kada krenem osmišljavati kako ću oslikati lice, hoće li imati kovrčavu ili ravnu kosu, hoće li biti uspavana ljepotica ili neka opaka mačkasta frajerica, hoću li joj staviti velike naušnice ili će nositi torbu, kako ću kombinirati trake i perle, boje i tkanine… One su  za mene  izvor opuštanja, radosti, mira, odraz neke moje unutarnje energije’, kaže Marina.

Torbe i majice MaRoko Chic namijenjene su ženama svih generacija, od dvogodišnjih djevojčica pa do gospođa. Majke u ponudi mogu pronaći tobe koje se mogu staviti na kolica, a Marina je pripremila i kolekciju namijenjenu majkama i kćerima kako bi mogle imati jednake torbice. Za djevojke su tu torbe s likovima koje imaju upečatljive detalje, poput velikih naušnica ili bliještećih ukrasa koje izgledaju vrlo efektno.

Noseći MaRoko Chic torbe osjećat ćete se posebno ili kako je rekla Coco Chanel: ‘A girl should be two things: Classy & Fabulous’.

Dobitnica u darivanju objavljenom 11. srpnja je Tanja Sabljo. Molimo dobitnicu da se javi u FB inbox.

A.M.

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Andrea Lolic 05/08/2018 u 13:30 - Reply

    Preslatke su

Ostavite komentar