Make-up by Couleur Caramel

Francuski brend Couleur Caramel je predstavio novu kolekciju Jesen – Zima 2015./2016.

cc-nasJa osobno volim Couleur Caramel  jer je riječ o prirodnoj i organskoj kozmetici. Kao što možete vidjeti na slici, paleta je napravljena od recikliranog i biorazgradivog materijala, a dolazi sa malim slatkim ogledalom:)

caramel2

caramelOvdje je riječ o paleti sjenila za oči s rumenilom broj 25 i sastoji se od tri sjenila i jednog rumenila u nježnoj ružičastoj nijansi. Sva tri sjenila su blago shimmerasta, a teksturom ostavljaju kremasti lagani trag. Ja sam se osobno oduševila, odlučila sam se za najtamniju smeđu nijansu koju sam ublažila sa tamnijom bež nijansom, a za final touch sam dodala Lancomovu maskaru u plavoj nijansi:)

Sve pohvale za nježne tonove boje koje čak i u tamnijoj nijansi mogu proći za dnevni look. Toplo preporučujem Couleur Caramel svima koji imaju osjetljivu kožu i vole bio proizvode. Žene koje vole prirodniji i nježniji look će zasigurno postati ljubiteljice Couleur Caramela.

Inače, ovu paletu sjenila sa rumenilom kao i sve Couleur Caramel proizvode možete naći u svim Müller parfumerijama, a cijena moje palete iznosi 227,90 kn.

caramel3

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar