Magnetičan električni pogled i blistav ten donosi Lancômeov ljetni makeup!

 

Nova ljetna kolekcija Summer Swing ‘elektrizira’ oči kako bi naglasila suptilno oblikovane konture nude tena.

Ususret ljetu, Lancôme predstavlja (limitiranu) kolekciju Summer Swing prepunu vrućih i upečatljivih nijansi.

Slijedeći aktualni trend metalik nijansi koji ističe preplanulost i tehnike delikatnog drapiranja i konturiranja, Lancôme predstavlja posebna izdanja dvaju zvjezdanih proizvoda.

Oni su tekuće sjenilo za oči Le Métallique te bronzer i rumenilo Belle de Teint Bronzer & Blush, u prekrasnoj kutijici nadahnutu Mediteranom, koja krije dragocjeni prah.

Zlatni i brončani prah nanosi se na kožu u nude nijansama, dok se oči pomno naglašavaju: providni shimmer u nijansama ružičaste i moche ocrtava konture lica, a njihove upečatljivije metalik verzije očima daju krajnje intenzivan izgled. Na tragu nadahnuća s modnih pista, kapci su obojani u električno plavu nijansu. Prepoznatljivi Lancômeov look!

Belle de Teint Bronzer & Blush, za delikatno drapiranje i konturiranje jer blistavi sjaj tena je imperativ!

Belle de Teint Bronzer & Blush dolaze u dvije varijante, kao Patio Méditerranéen za svjetliju te kao Patio d’une nuit d’été za tamniju put: po dva rumenila i bronzera u prahu za oblikovanje kontura lica i vrata u samo nekoliko poteza.

  • Želite uhvatiti zrake svjetlosti? Odaberite efekt delikatnog drapiranja! Svjetliju nijansu rumenila nanesite na jagodice na uobičajeni način, a tamniju nanesite ispod jagodica. Donji dio linije vrata i dekoltea okupajte zrakama blistave svjetlosti.
  • Za delikatno konturiranje, svjetliju nijansu bronzera nanesite na konture lica. Tamniju nanesite na udubljenja za preciznije definiranje.

Le Métallique, nezaobilazan proizvod za kreiranje vrućeg ljetnog trenda – efekta ogledala

Ovog su ljeta kapci obojani metalik nijansama koje pogled čine upravo magnetičnim.

Sjenila Les Métalliquess efektom ogledala dolaze u pet sjajnih nijansi, koje pogled čine prodornijim i intenzivnijim. Paleta sadrži tirkiznu (01 Brise Azur), raskošnu zlatnu (03 Or Farniente) i iskričavo brončanu (04 Bronze Rivage), za intenzivan i uistinu poželjan look.

Želeći kreirati još upečatljiviji eyeart, Lancômeova kreativna direktorica za makeup Lisa Eldridge dizajnirala je tri nove nijanse za posebno izdanje olovke Stylo Waterproof. Nijanse zlatne i brončane naglasit će ljepotu osunčanog tena, blistava tirkizna i modra poput dubokog oceana pružit će očaravajući efekt, dok je mocha neizostavna za otvaranje pogleda i osvjetljavanje očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi, olovka klizi kožom te se lako nanosi, a vodootporna formula osigurava dugotrajnu postojanost.

Lancôme otkriva recept za ‘električne’ oči à la Summer Swing!

 

Nijansa sjenila Le Métallique + potez olovkom Stylo Waterproof

U stilu gypsettera

Le Métallique Bronze Rivage (04) + Stylo Waterproof Cobalt Reflection (07)

Zlatna nijansa pijeska i blistavo plavetnilo oceana… Rezultat? Odvažan metalik look koji poziva na uživanje u ljetnom odmoru.

Djevojka u zlatnom

Le Métallique Or Farniente (03) + Stylo Waterproof Brun Frivole (08)

Iskoristite ljeto kako biste postigli savršeno osunčani ten, obavili lice zdravim sjajem i istaknuli pogled zlatnom nijansom, uz primjesu smeđe. Prepustite se zlatnoj čaroliji.

A kako bi finiširali svoj look nikako ne smijete zaboraviti na nokte!  Poput dragulja na vršcima prstiju, boje laka za nokte Vernis In Love savršeno zaokružuju metalik look. Četiri nove nijanse vibrantnih boja s efektom ogledala prekrasno naglašavaju osunčane ruke i upotpunjuju sofisticirani eyeart dozom nesputanog šika.

L’Esprit Libre (103), Reflet d’Argent (303), Grain de Folie (403)

EYE SHAKER 01, 03, 04 SUMMER 2017 OS Tekuće sjenilo za oči sa aplikatorom            219 hrk
LE STYLO WATERPROOF 07, 08, 09 OS Vodootporna olovka za oči            180 hrk
LE VERNIS 303,403,103 OS Lak za nokte            127 hrk
BLUSH & BRONZER 01, 02 OS Bronzer i rumenilo za osunčani izgled            365 hrk

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar