MÁDARA PREDSTAVLJA PRIRODNU SPF LINIJU ZA LICE I TIJELO

Zaboravite na kemijske zaštitne faktore ili prirodne proizvode koji ostavljaju vašu kožu bijelom ili ljepljivom. MÁDARA lansira prirodnu zaštitu od sunca koja ne ostavlja bijele tragove i ima svilenkasto glatke, luksuzne teksture.

Prirodne SPF formulacije su među najizazovnijim formulacijama za napraviti na tržištu skin carea. Nakon skoro 5 godina istraživanja, MÁDARA lansira 4 jedinstvene, prirodne SPF formulacije za lice i tijelo koje kombiniraju širok spektar fizičke zaštite s višestrukim djelovanjem za njegu i uljepšavanje kože.

Dok kemijski filteri prodiru u kožu i apsorbiraju sunčeve zrake, prirodni, mineralni filteri (titanium dioksid i cink dioksid) fizički odbijaju štetne UV zrake od tijela. Pošto studije pokazuju rizik od zdravstvenih problema vezan uz kemijske filtere (taloženje u tijelu, moguće iritacije, čak i hormonalne promjene), mineralni filteri (poznati i kao prirodni ili fizički filteri) se smatraju sigurnijima i efikasnijima. Prirodni filteri kreiraju fizičku barijeru pa djeluju od nanošenja jer njihovo djelovanje nema veze s kemijskim reakcijama i djeluju dok god su na koži (tako da će možda biti potrebno i manje nanošenja tokom dana u usporedbi s kemijskim filterima).

MÁDARA SPF proizvodi NE SADRŽE kemijske UV filtere koji se često smatraju potencijalnim uzročnicima endokrinih poremećaja, štetne konzervanse, sintetičke mirise i bojila. Unatoč tome, klize po koži i ne ostavljaju bijele tragove.

CINK OKSID
Prirodne kreme sa SPF-om koriste ili titanijum dioksid ili cink oksid. Sve MÁDARA SPF formulatcije se baziraju na cink oksidu. Optimalna veličina čestica cink oksida pruža najveće razine blokiranja UVA i UVB zraka.
PATENT U ČEKANJU – MATIČNE STANICE IZ SJEVERNE ZMAJEVE GLAVE
Ovaj inovativni sastojak daje izuzetna njegujuća svojstva  SPF30 kremama zahvaljujući hiperdozi antioksidansa koji pomažu neutralizirati štetu prouzrokovanu djelovanjem slobodnih radikala i spriječiti preuranjeno starenje, smanjujući pojavu finih linija i bora.

HIJALURONSKA KISELINA
Hijaluronska kiselina visoke i niske molekularne težine pomaže pružiti intenzivnu hidrataciju i prevenirati suhoću kože.

ULJE SJEMENKI MALINE + VITAMINI C & E
SPF zaštita, omekšavanje kože.

HRASTOVA KORA, LIST ZELENOG ČAJA I EKSTRAKT SJEMENKI GROŽĐA
Kompleks hrastove kore, sjemenki grožđa i lista zelenog čaja je heroj formule MÁDARA City CC krema, pružajući kroz njih antigaing djelovanje i štiteći kožu od urbanog zagađenja. Pomaže spriječiti nastajanje hiperpigmentacija, tamnih mrlja, starenje i gubitak volumena.

U ponudi su:

PLANT STEM CELL AGE-DEFYING  KREMA ZA LICE SPF30 – PMPC: 227,50 HRK
PLANT STEM CELL ANTIOXIDANT  KREMA ZA LICE I TIJELO SPF30 – PMPC: 149,00 HRK
CC Krema SPF 15, Light – PMPC: 212,00 HRK
CC Krema SPF 15, Medium – PMPC: 212,00 HRK

 

 

Ostavite komentar