Luksuz bez limita – i za djecu i za roditelje!

Baš poput kemijskog elementa po kojem su dobila i ime, iCandy Cerium kolica posebna su  i ističu se već na prvi pogled!

Nagrađivana britanska tradicija od 1933.

Detaljna izrada, vrhunska kvaliteta i dizajn već duže vrijeme izdvajaju brand iCandy od konkurencije. S predstavljanjem Ceriuma stigla je još jedna potvrda  posvećenosti ovog branda izradi vrhunskih kolica za moderne roditelje i bebe.

Uz iCandy Peach kolica ne morate birati između estetike i funkcionalnosti jer ova kolica za djecu imaju brojne prednosti koje još od 2016., kada je prvi put predstavljen Peach model, obožavaju roditelji.

Bez limita

Osim prepoznatljivog iCandy dizajna koji je upotpunjen reljefnim detaljima na tkaninama, Cerium kolica pružaju sigurno “gnijezdo” za novorođenče u košari koja se može koristiti za cjelonoćno spavanje, a koja je obložena najmekšim plišem. Sjedeći ili sportski dio zadovoljit će i one najzahtjevnije sa svoja četiri položaja nagiba i mogućnosti okretanja od i prema roditelju. Uz sve to, kolica se sklapaju u samo nekoliko sekundi te se pomoću trake mogu ponjeti na ramenu. Jesmo li spomenuli da se kolica mogu koristiti za blizance ili dvoje manje djece različite dobi i na istom okviru?

Glatka vožnja koju pruža iCandy osvojit će vas već pri prvih nekoliko koraka, a velika novost kod ovih kolica je i podest za starije dijete tj. buggyboard koji se od početka ove godine kupuje kao dodatak.

Za roditelje koji žele više za svoje najdraže

Svoje povjerenje iCandy Peach Cerium kolicima poklonile su brojne poznate mame poput Sarah Josipović, Franke Batelić i Jelene Perić – beauty influencerice koja stoji iza profila Jelena Makeup .

Uz osnovni 2u1 paket koji uključuje košaru za novorođenče te sjedeći dio, dolaze i adapteri za autosjedalicu te povisivači koji omogućavaju lakši pristup djetetu dok je u kolicima.

Uz ovaj dizajnerski Peach roditelji će dobiti i ruksak koji izgledom odgovara kolicima dok u sebi ima sve potrebne pretince za bočice kao i dio za presvlačenje djeteta.

Model iCandy Peach dostupan je u hrvatskim trgovinama ekskluzivnom dječjom opremom i na www.icandyworld.com.hr.

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar