Lovci na ulove!

Drage naše Lipadone, ajmo malo zamijeniti uloge!
Uvijek su muškarci bili lovci, a sada više ne izlazimo iz špilja već iz ureda! Uloge su odavno zamijenjene. A ja vas izazivam da uskočite u ulogu novinara, kreativaca, lovaca!

Kupile ste najbolje trapke, super, recite nam gdje, za koliko, mi i ostatak nacije ćemo vam biti zahvalni.

Našli ste super tenke na sniženju….obavijestite nas! Dajte nam tri stvari navedite zašto mislite da ste ulovili dobar ulov!

Pojeli ste najbolji burger u gradu, recite gdje, što i za koliko?

SVE SU ULOVI, SAMO NE FRAJERI!:)

Šaljite nam svoje ulove, pofotkajte ga, navedite par stvari zbog kojih vam je to najbolji ulov…. želimo znati kako vam baš ta haljina super stoji:), našli ste najbolji pogled u gradu, obavezno nam javite!!!

Najbolji ulov u u mjesecu nagrađujemo!

Pratite nas jer ćete moći vidjeti samo ovotjedni najbolji ulov i na njihova mjesta dolaze NOVI. Objavljujemo NAJ od NAJ!

Ana Mišić

 

 

Midas

Sljedeći članak >
Egzotika u domu!

3 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

 1. Iva 05/30/2017 u 7:30 - Reply

  Ovako nešto čekam već duuuuuugo vremena. Iskreno nemam puno vremena obilaziti dućane i nisam pustolov u smislu obilazka novih mjesta i restorana. Više se volim pouzdati u preporuku i ovoj rubrici se definitivno veselim! Ajmo cure u akciju i u sheranje korisnih informacija tj. ulova. Jel sezona lova otvorena?

 2. Lipadona 05/30/2017 u 9:33 - Reply

  Draga Iva,
  Baš nam je drago da smo pogodili u žicu, prvi zgodan ulov objavljujemo, pratite nas i dalje!

 3. Irena N.J. 06/02/2017 u 8:26 - Reply

  Moram priznati da što sam starija to mi teže idu pohodi u shoppinge, (vjerojatno to dođe s godinama) ali i dalje rado pratim di su kakva sniženja i dobar ulov. Zapravo se ni ne sjećam kada sam zadnje nešto kupila po punoj cijeni. Tako da, palac gore za ovu ideju.

Ostavite komentar