L’Oreal Preference Stockholm Blonde 10.21

Moj vječni problem dijeli vjerojatno svaka plavuša ovog svijeta: kako dobiti blistavu plavu boju kod kuće, a koja ne vuče na narančasto, ili još gore – fluorescentno žuto – nego da izgleda kao kosa ”nove Barbie lutke”, kako ja to nazivam. Moja prirodna boja je tamno plava no ja ju nazivam mišje sivom i nikako mi se ne sviđa. Iako je ton siv gotovo uvijek proviri taj skriveni crveni pigment pa nakon svakog bojenja umjesto kao nova Barbika izgledam kao polje zrele kuruze. U drugim pak slučajevima ne završim kuruzna nego – zelena jer je ton u boji previše siv i nikako da nađem savršenu nijansu pa eksperimentiram s plavim bojama različitih proizvođača. Istu priču ispričat će svaka plavuša.

lava

Jučer sam odlučila isprobati L’Oreal Preference Stockholm Blond 10.21 i iskreno, nisam očekivala previše. Kako je nijansa hladno plava očekivala sam da će tamni izrast postati bakren, a ostatak kose zelenkasto siv, no ugodno sam se iznenadila: Izrast je prekriven u potpunosti, žutilo je minimalno, gotovo da ga i nema, a ostatak kose nije poprimio taj neslavni zeleni ton već je boja svugdje jednolična baš kao kod ”nove Barbie”. Boja je jednostavna za nanošenje, vrlo je tekuće strukture i za svoju dugu kosu upotrijebila sam dva pakiranja. Osim što je boja upravo ono što sam godinama tražila, kosa je nakon bojenja svilenkasta i usudim se reći da sam našla idealnu boju. Preporučila bih Stockholm Blond svakoj plavuši koja se ”bori protiv kuruze” iako mislim da ženama s prirodno tamnom kosom izrast ne bi prekrila već da ga je potrebno prethodno posvijetliti nekom jačom bojom. Moja ocjena od od 1 do 5 je čista petica. Ne vjerujem da se na policama drogerija može naći nešto bolje za kućnu upotrebu. Kosa izgleda kao iz salona. 5+

nika

Midas Widget

Sljedeći članak >
Energizirajte kožu!

4 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

 1. Mirta 05/25/2015 u 21:10 - Reply

  Odlično… neko vrijeme sam je gledala na policama ali bih se uvijek odlučila za jeftiniju Palette koja mi ostavi nešto narančastog izrasta. Nakon ove recenzije kupujem idući put sigurno! 🙂 Hvala!

 2. Tatjana 12/18/2016 u 7:20 - Reply

  Preference su odlicne farbe i ja ih stalno koristim.nikad me nisu iznevjerile.

 3. Marina 07/11/2017 u 17:44 - Reply

  Odlicna je, ja sam je koristila godinama i sad sam prešla na jos svijetliju nijansu ( nesto novo) 11.11 i drzim je manje nego ovu prijašnju tako da mi manje ošteti kosu 🙂

 4. Virtual Private Server 09/16/2017 u 17:57 - Reply

  И сейчас мне хочется поделиться с вами новой находкой – L’Oreal Preference серия “Жемчужные чёрные” . Моя попытка сгладить грустное омбре при помощи новинки из серии кристально холодные оттенки 6.

Ostavite komentar