L’Oreal predstavio niz inovacija na Vivatechu, najvećem sajmu inovacija u Europi

Koncept Connected beauty ujedinjuje čak pet brendovaZagreb, 20. lipanj 2017. – Na sajmu startupova, digitalnih transformacija i inovacija VIVATECH 2017 (Viva Technology Paris 2017) L’Oréal je predstavio inovacije čak pet svojih  brendova ujedinjenih u koncept Connected beauty.

  • Puder po mjeri (Le Teint Particulier brenda Lancôme),
  • prva pametna četka (Hair Coach Powered by Withings brenda Kérastase), 
  • nadograđena virtualna aplikacija za šminkanje Makeup Genius brenda L’Oréal Paris
  • prvi rastezljivi UV senzor u obliku naljepnice za kožu dizajniran za praćenje izloženosti UV zračenju My UV Patch brenda La Roche-Posay

 VIVATECH 2017 su posjetili i svi sudionici Brandstorma, najvećeg studentskog natjecanja koje je prošlog tjedna održano u Parizu, zajedno s hrvatskim predstavnicima Domagojem Hruškarom, Martinom Kajtazi i Jakovom Faukovićem s fakulteta Rochester Institute of Technology  (RIT Croatia).

Vodeći svjetski brend za njegu kose Kérastase, u suradnji s Withingsom, predvodnikom u revoluciji umrežavanja zdravlja, predstavili su Kérastase Trenera za kosu by Withings. Razvijenu u suradnji sa L’Oréalovim inkubatorom za istraživanja i inovacije, prvu pametnu četku za kosu na svijetu karakteriziraju napredni senzori i besprijekoran dizajn zajedno s  jedinstvenim algoritmom za analizu signala koji bilježi kvalitetu kosu i prati učinke različitih načina njege kose. Prilagođena mobilna aplikacija pruža dodatan uvid i personalizirane preporuke proizvoda kojima pomaže u odabiru odgovarajuće njege za kosu. Četka je 2017. godine osvojila International CES Innovation Award, nagradu koja slavi izvanredan dizajn proizvoda i tehnološke inovacije u kreiranju proizvoda.

Lancômeovo revolucionarno iskustvo ljepote, Le Teint Particulier personalizirani puder još je jedan od impresivnih L’Orealovih inovacija predstavljenih na VIVATECH 2017, zahvaljujući  jedinstvenom spoju luksuza, umjetnosti i tehnologije koji svakoj ženi pruža unikatnu personaliziranu podlogu. Osobno savjetovanje započinje tako da savjetnik Lancôme Beautya skenira lice klijenta i odredi ton kože. Podaci se obrađuju kroz najsuvremeniji algoritam koji predviđa odgovarajući savršen spoj podloge i boje kože. Ojačana tehnologijom mikro punjenja, podloga je izrazito lagana te sadrži iznimno učinkovite pigmente koji se lako nanose i ravnaju te hidratiziraju sve tipove kože. Dugotrajna, prozračna formula ne sadrži ulja ni arome, sigurna je za osjetljive tipove kože i ne začepljuje pore, a  koža ostaje glatka uz besprijekoran sjaj te ostavlja dojam zračenja svjetlosti.

Na sajmu inovacija predstavljena su i unapređenja najmodernije tehnologije u make-upu, aplikacije koja je revolucionalizirala pristup šminkanju. Makeup Genius 2.0 koristi istu tehnologiju iz hollywoodskih studija te donosi nove integrirane društvene mogućnosti i više zabave u svijetu šminkanja te pruža mogućnost razmjene informacija, savjeta i trikova između zaljubljenika u šminkanje.

L’Oréal Paris je predstavio i Čarobnjaka za nokte, jedinu aplikaciju za isprobavanje noktiju na tržištu. Sa više od 65 nijansi i 25 predložaka izgleda noktiju koji stoje na raspolaganju, Čarobnjak za nokte omogućava isprobavanje stotine kombinacija bez otvaranja bočice s lakom. Aplikacija je opremljena s više dodataka koji omogućuju prigodno filtriranje pa kupci mogu brzo naći svoju najdražu nijansu u velikom katalogu proizvoda.

La Roche-Posay predstavio je prvu povezanu „rastezljivu i nosivu naljepnicu“ MY UV PATCH.  UV naljepnica, tanja od debljine vlasi, rastezljivi je senzor za kožu. Oblikovana je za praćenje izloženosti kože UV zrakama te je povezana s mobilnim telefonom koji korisnika obavještava o sigurnoj izloženosti i zaštiti od sunca. Ultra-tanak, ultra-otporan na vodu i prilagođen osjetljivoj koži, može se nositi na podlaktici do tri dana. Korisnici mogu spavati, tuširati se ili plivati s uređajem pa čak i primijeniti kremu za sunčanje na svojoj koži.

A.M.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar