L’Oréal Paris lansirao je Unlimited maskaru za efekt podignutih trepavica koji traje

 

Inspirirana profesionalnim makeupom, maskara koja je uvijek korak ispred tebe! 

L’Oréal Paris predstavlja UNLIMITED, maskaru koja nadmašuje sva tvoja očekivanja. Kreirana u Parizu, ispunjava tvoju potrebu za kreativnošću i poštuje tvoje vrijeme. Svakim pokretom intenzivna, crna formula stvara efekt podignutih trepavica koji odolijeva svakodnevnim izazovima.

Podigni, uvij, izduži trepavice i zadrži taj efekt. Bez granica. Brzo i lako nanošenje mijenja pravila koja su vrijedila do sada.

L’Oréal Paris kreirao je proizvod kojim se postiže podizanje trepavica po ugledu na tehniku iz beautysalona. Svojom novom formulom pomiče granice i postiže efekt ekstremnog produženja trepavica zahvaljujući nadogradivoj glatkoj teksturi. Formula s polimerima obavija trepavice, čineći ih dužim i podignutim, daje postojan rezultat i lako je nadogradiva.

Osim nove formule, UNLIMITED maskara ima i inovativnu četkicu koja lako pronalazi svaku trepavicu. Jako korisna četkica s dva položaja omogućava savršenu preciznost i zahvaća trepavice u najudaljenijem kutku oka.

Četkica s dva položaja

  • Ispravljen položaj četkice za efekt dugih i podignutih trepavica

Postavi četkicu u ispravljeni položaj, nanesi formulu i prevuci preko trepavica, na isti način kao kada nanosiš običnu maskaru.

  • Nakošen položaj četkice za intenzitet kratkih trepavica

Promijeni položaj četkice u nakošen kako bi dosegnula do svake trepavice – čak i onih najkraćih, pokretom od vanjskog k unutrašnjem uglu oka. Koristeći ovaj položaj četkice, kratke trepavice dobivaju na intenzitetu i stoje stabilno na svom mjestu.

UNLIMITED maskara – 111,00 kn

A.M.

Ostavite komentar