Londonski štih branda SOPAR

Nakon niza uspjeha prve kolekcije, brand SOPAR dobio je nevjerovatan vjetar u leđa.

sopar2

Helena Šopar i Tamara Rebić koje stoje iza ovog brenda, nisu ni sanjale da će njihova prva kolekcija uzeti toliko maha te prvo osvojiti domaće zvijezde, Severinu, Ivu Balaban te Ljupku Gojić, a nakon njih Victoria Secret anđelice te na kraju sezone biti objavljene u svjetski poznatom časopisu Monocle koji ima miljunsku nakladu.

sopar3

Njihova nit vodilja, ručni rad te ljepota i tradicija njihovog rodnog otoka Paga, točnije Novalje očito ih je dobro vodila kroz cijelu ljetnu kampanju.
U novoj kolekciji, odlučile su otići korak dalje te svojoj tradiciji dodati suvremenu notu užurbanog Londona.

soparSnimanje se održalo na njima omiljenom londonskom mostu, Albert bridgeu te su sestre simbolom mosta htijele pokazati što se dobije spajanjem tradicije i suvremenosti. Haljine, suknje i hlače iz kolekcije nose upravo imena londonskih mostova.
Čistoća,mir i ručni rad isprepleteni gradom koji živi non- stop, rezultirali su kolekcijom koja se sastoji od komada koje nose djevojke i gospođe, od jutra do mraka, na ravne čizme i potpetice, na posao ili na kavu.  Helena na snimanju nije imala frizuru i šminku kako bi što bolje dočarala prozračnost nove kolekcije.

Kolekcija je ujedno i nježna i snažna, ovisno o tome s čime je kombinirate. Prevladavaju vunene tkanine, pliš te neizostavan ručni rad na kojemu sestre inzistiraju.

SOPAR kolekcija dostupna je na web shop-u www.soparcollection.com te ju po dogovoru možete isprobati u SOPAR showroomu (tel. 091/9703065 ).

Sve novosti vezane za brend mogu pratiti putem društvenih mreža www.facebook.com/SOPAR-594725574038572 i www.instagram.com/soparcollection.

Midas

Ostavite komentar