L’OCCITANEOVA nova kolekcija za hranjivu njegu kose spaja snagu eteričnih ulja i maslinovog ulja!

 

Stablo masline čudo je prirode, primjer neovisnosti i otpornosti. No, tajna njegove snage je iznimna hranjivost. L’OCCITANEOVA nova kolekcija za hranjivu njegu kose spaja snagu eteričnih ulja i maslinovog ulja, koja jačaju kosu i duh, kako biste bili spremni na sve izazove koje dan donosi.

 

Zašto djeluje?

U kolekciji Aromakologija za hranjivu njegu kose pronaći ćete koktel eteričnih ulja i njegujući prirodni kompleks koji čuvaju ljepotu kose:

 • Iznimno maslinovo ulje i 5 eteričnih ulja: cedar, lavanda,kamilica, limun i eukaliptus doprinose njezi tjemena.
 • Stablo masline karakteriziraju jedinstvena svojstva:ono može preživjeti duga sušna razdoblja, a istovremeno ostati veličanstveno. U sunčanom predjelu Provanse L’OCCITANE je kreirano jedinstvenu mješavinu 3 sorte maslina i spojio ih u iznimno njegujuće ulje koje prodire duboko u vlasi kose.

Provansalsko nasljeđe

Tajna ovih maslina leži u srcu Provanse u okrugu les Mées. Ova prostranstva dom su raznolikim stablimamaslina, a svako ima nebrojeno mnogo njegujućih svojstava. Moulin Fortune Arizzi posljednjih 50 godina uzgajaju masline, proučavaju njihova svojstva, ubiru i proizvode dragocjeno uljeiz njihovih plodova te se fokusiraju na tri sorte od kojih dobivaju najbogatija i najmoćnija ulja. To su Aglandau i Picholine, dvije tradicionalne provansalske sorte, te sorta Frantoio, svojstvena francuskoj rivijeri. Mreža korijenja stabla masline može preživjeti i nakon štoostatak stabla umre te procvjetati u novo plodno stablo. Spajajući njegujuću moć maslinovog ulja i snagu ulja lista masline,ova Hranjiva kolekcija udahnut će novi život suhoj, oštećenojkosi, pretvarajući je u zdravu i predivnu kosu.

3 koraka do njegovane kose

Nježni miris uključuje koktel 5 eteričnih ulja: cedar, lavanda, kamilica, limun i eukaliptus.

Ova ulja učinkovito brinu o tjemenu i ostavljaju kosu blago mirisnom.

 1. Hranjivi šampon za suhu i vrlo suhu kosu, 300 ml

Obogaćen maslinovim uljem, sastojkom iznimnih njegujućih svojstava, ovaj šampon glatke teksture čistisuhu i vrlo suhu kosu. Njegova formula pomaže nahraniti kosu, ostavljajući je podatnom, mekom i sjajnom.

 

 1. Hranjivi balzam za suhu i vrlo suhu kosu, 250 ml

Obogaćen maslinovim uljem, poznatim po njegujućimi zaštitnim svojstvima, ovaj kremasti balzam intenzivno njeguje i obavija suhu i vrlo suhu kosu velom mekoće, a pritom je ne čini teškom. Njegova formula olakšavačešljanje i ostavlja kosu podatnom i svilenkastom.

Kosa je 2x više nahranjena i 2x mekša.

Hranjiva maska za suhu i vrlo suhu kosu, 200 ml

Obogaćena maslinovim uljem, poznatom po njegujućim i zaštitnim svojstvima, ova kremasta maska intenzivno njeguje i zaglađuje oštećenja na suhoj i vrlo suhoj kosi.

Aromakologija – Intenzivno obnavljanje kose

L’OCCITANE vjeruje da je naglasak na zdravlje tijela i uma izrazito važan. Iz tog razloga se u L’OCCITANEU fokusiraju na dobrobit osobe, no isto tako i na dobrobit kose. Kosu redovito opterećujemo vezanjem, zatezanjem, ravnanjem, kovrčanjem ili bojanjem, čime se lako ošteti…Vrijeme je da joj udahnete zdravlje uz zasluženu njegu s L’OCCITANEOVOM novom linijom za intenzivno obnavljanje.

Zašto djeluje?

U kolekciji Aromakologija za intenzivno obnavljanje kose pronaći ćete mješavinu eteričnih ulja i prirodnog obnavljajućeg kompleksa, za jedinstveno aromatično iskustvo i pojačanu učinkovitost:

 • 5 eteričnih ulja: anđelika (patentirano djelovanjeprotiv pucanja vrhova), ylang-ylang, slatka naranča, lavanda, geranij.
 • Aminokiseline iz zobi: obnavljaju i poboljšavaju stanje vlasi.
 • Suncokretovo ulje: doprinosi mekoći i podatnosti kose.
 • Provitamin B5: poznat po svojstvima zaštite kose i uljepšavanja.

Provansalsko nasljeđe

Olivier Baussan je 1976. svjedočio prvim kapima eteričnih ulja nastalih u njegovoj staroj bakrenoj destileriji. San jednog mladića uskoro je postao poziv, a onda i brend. Kroz godine, L’OCCITANE je proučio stotine eteričnih ulja; analizirajući njihova medicinska i kozmetička svojstva, ali i nevjerojatnu moć njihovog mirisa. Ova znanost zove se aromakologija. Pažljivo birani sastojci i njihove moćne tajne sada su vam nadohvat ruke u L’OCCITANEOVOJ novoj kolekciji Aromakologija za intenzivno obnavljanje kose, kojom ćete razveseliti i sebe i svoju kosu.

3 koraka do zdrave kose

Kolekcija Aromakologija za intenzivno obnavljanje kose daje izuzetno dobre rezultate:

KOSA JE 3x JAČA, A VRHOVI SU 3x VIŠE OBNOVLJENI.

 1. Šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 300 ml

Ovaj šampon čisti i obavija kosu velom mekoće iintenzivne njege. Nova formula sadrži njegujući kompleks anđelike s patentiranim djelovanjem protiv pucanja vrhova, suncokretovo ulje i aminokiseline iz zobi, kojipomažu restrukturirati i poboljšati stanje vlasi kose.Njegova formula bez silikona omekšava suhu i oštećenukosu i čini je vitalnijom.

 1. Balzam za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 250 ml

Balzam raspetljava kosu i obavija je velom mekoće za intenzivnu obnovu. Nova formula sadrži njegujući kompleks anđelike s patentiranim djelovanjem protiv pucanja vrhova, suncokretovo ulje i aminokiseline iz zobi, koji pomažu restrukturirati i poboljšati stanje vlasi kose. Njegova formula zaglađuje vlasi kose i čini ih vitalnijima i sjajnijima.

 1. Maska za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 200 ml

Maska bogate, svilenkaste teksture pomaže ojačati kosu i istovremeno je intenzivno obnoviti. Nova formula sadrži njegujući kompleks anđelike s patentiranim djelovanjem protiv pucanja vrhova, suncokretovo ulje i aminokiseline iz zobi, koji pomažu restrukturirati i poboljšati stanje vlasi kose. Njena formula pomaže ojačati kosu i učiniti je otpornijom.

Šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 300 ml 152,60 kn
Balzam za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 250 ml 152,60 kn
Maska za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 200 ml 224,90 kn
Hranjivi šampon za suhu i vrlo suhu kosu, 300 ml 152,60 kn
Hranjivi balzam za suhu i vrlo suhu kosu, 250 ml 152,60 kn
Hranjiva maska za suhu i vrlo suhu kosu, 200 ml 224,90 kn

Više informacija o L’OCCITANE proizvodima za njegu kose potražite na www.loccitane.hr ili u L’OCCITANE trgovinama.

Ostavite komentar