L’OCCITANE predstavlja nove proizvode intenzivne linije koje ćete obožavati!

Intenzivni balzam za ruke s karite maslacem testiran u ekstremnim uvjetima! Osmišljena za suhu i vrlo suhu kožu.

Lansiran u siječnju 2017., Intenzivni balzam za ruke s karite maslacem bio je trenutni hit kod kupaca, zahvaljujući iznimno bogatoj teksturi i visokoj koncentraciji karite maslaca (25 %).

Jaki vjetar? Obilna kiša? Vaše ruke se više nemaju čega bojati! Intenzivni balzam za ruke testiran je u ekstremnim uvjetima kako bismo dokazali da djeluje jednako i na najnižim temperaturama (u prosjeku na -12,5°C). Test zadovoljstva na 32 volontera u 28 dana na ekstremnoj hladnoći (Kanada).

Ova kolekcija uistinu učinkovito njeguje i štiti čak i jako suhu kožu. Potrebe kože za zaštitom najviše dolaze do izražaja zimi kad se koža ubrzano isušuje pa je bilo logično da upravo ove zime kolekcija Intenzivni karite maslac dobije svoj nastavak.

U 2019. L’OCCITANE predstavlja novi proizvod intenzivne linije koji ćete obožavati!

Pripremite stopala za nešto sasvim novo: Intenzivni balzam za stopala s 25 % karite maslaca, koji će nahraniti i iznimno suha stopala. Pozdravite se sa suhom i hrapavom kožom!

OSJEĆAJTE SE PREDIVNO DO VRHOVA PRSTIJU

 

View this post on Instagram

 

Dry fingers and unloved cuticles? Just add #SheaButter. 💅 it! #LOccitane #HandCare

A post shared by L’OCCITANE en Provence (@loccitane) on

 

Od samog početka L’OCCITANE nudi vrhunske proizvode za njegu ruku i razvija svoju jednostavnu i učinkovitu rutinu od 3 koraka.

  1. Započnite Karite hranjivim uljem za nokte i zanoktice.
  2. Nastavite Jednominutnim pilingom za ruke.
  3. Završite klasičnom Karite kremom za ruke ili Intenzivnim balzamom za ruke, ovisno o potrebama kože.

L’OCCITANE uvijek preporučuje ovaj provjereni ritual koji vam omogućava da odvojite vrijeme za sebe i zaista njegujete svoje ruke. U siječnju 2019. L’OCCITANE će lansirati poboljšani prvi korak ovog njegujućeg rituala. Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice od sada će biti u boji šampanjca. To je najprikladnije za proizvod koji treba slaviti! Uvijek možete računati na to da će formula ovog ulja ojačati vaše nokte i učiniti ih sjajnima! 30 % karite ulja i bademovo ulje. Recept za sladak užitak i predivnu mekoću!

KARITE KREMA ZA RUKE, 150 ml

Karite krema za ruke s 20 % karite maslaca obogaćena je ekstraktima badema i meda te kokosovim uljem. Od samog početka ova krema je bestseller u svijetu. I kada ste pomislili da ne može biti bolja – formula je poboljšana organskim karite maslacem!

KARITE KREMA ZA STOPALA, 150 ml

Njegujuća krema sadrži 15 % hranjivog karite maslaca i prirodne umirujuće sastojke (eterično ulje arnike i lavande).Krema hidratizira i umiruje suha i umorna stopala. Posebnaje i po baršunastoj teksturi koja se brzo upija i učinkovitoomekšava kožu stopala.

I vaše lice je izloženo hladnim, zimskim uvjetima… Upravo zato L’OCCITANE nudi dvije kreme za lice s karite maslacem. Karite ultranježna krema za lice s 5 % karite maslaca može se koristiti na dva načina: kao krema (naravno), ali i kao maska, ako je ostavite na licu 5 minuta.

Za one sa suhom do vrlo suhom kožom u pomoć stiže drugi bestseller: Karite ultrabogata krema za lice s 25 % karite maslaca pruža njegu i zaštitni sloj kako bi koža uvijek bila mekana i podatna – čaki ako vas zima iznenadi!

Intenzivni balzam za stopala,  150 ml  – 208,80 kn
Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice, 7,5 ml – 112,40 kn
Intenzivni balzam za ruke, 150 ml – 192,80 kn
Karite ultrabogata krema za lice, 50 ml – 240,90 kn
Karite ultranježna krema za lice, 50 ml – 224,90 kn
Karite krema za ruke, 150 ml – 176,70 kn
Karite krema za ruke, 30 ml – 64,30 kn
Karite krema za stopala, 150 ml – 184,70 kn
Karite krema za stopala, 30 ml –  64,30 kn

Više informacija potražite na www.loccitane.hr.

 

Midas Widget

Ostavite komentar