L’OCCITANE kolekcija Citronovac Mandarina odvest će vas na sam jug Francuske!

Ove godine L’OCCITANE nam predstavlja mirisne kolekcije u limitiranom izdanju inspirirane Provansom i harmonijom s prirodom.

Kolekcija Citronovac & Mandarina donosi prozračnu aromu kore mandarine koja polagano gori u narančastom pucketavom žaru kamina čiji miris ispunjava provansalsko nebo tijekom prosinca.

Mandarina i zagasita nota atlaskog cedra mješaju se s citronovcem u aromatičnom vrtlogu kako bi kreirali očaravajući buket koji će vas odvesti na šarmantne blagdanske tržnice samog juga Francuske.

Dostupna kao i potpuna linija za kupku i tuširanje, ova kolekcija obavija kožu sjajem sretnih trenutaka provedenih pored kamina s voljenim osobama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ove godine odlučili smo usporiti, predahnuti i uživati u ritmu prirode. Opojni mirisi Provanse pomiješani s domaćim kolačima… Ljubav i toplina, ljepote je življenja koju želimo osjećati na svakom koraku. Čarolija blagdana krije se u bojama, mirisima i emocijama kojima smo okruženi. 🎁 Miris badema, lavande, mandarine, citrusa, karitea, trešnje, ruže… Sve te mirisne note čine dan boljim.🌸 [JESTE LI ZNALI] 🔘1095 dana potrebno je trešnji da prvi put procvjeta 🔘 168 sati potrebno je da se osuši lišće citronovca 🔘5475 dana živi karite drvo Prirodi je potrebno vrijeme da stvori plodove i podari nam darove. Razmislite o tome kada darujete drage osobe. Usporite… #slowdown #blagdaniuritmuprirode #LOccitane #LOccitaneHR #LOccitaneHrvatska

Objavu dijeli L’OCCITANE en Provence – HR (@loccitane_hr)

Eau de Toilette Verveine Mandarine, 100 ml – 401,60 kn
Krema za tijelo Citronovac Mandarina, 150 ml – 208,80 kn
Pjena za tuširanje Citornovac Mandarina, 200 ml – 120,50 kn
Pjena za tuširanje Citronovac Mandarina, 30 ml – 64,30 kn
Krema za ruke Citronovac Mandarina, 30 ml – 136,50 kn
Nježni sapun za ruke Citronovac Mandarina, 50 g – 40,20 kn
Dobitnica u darivanju objavljenom 9. studenog je Maja Bilan. Molimo dobitnicu da nam se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar