Ljubiteljice Disney likova obožavat će ove preslatke modne kombinacije!

Disney moda

Ovih mjeseci češće smo u trenirkama nego odijelima, a udobnost nam je zauzela visoko mjesto na odjevnoj listi. Mnogi modni brendovi to su itekako prepoznali te umjesto business mode sve više nude casual i comfort kombinacije. No, to ne znači da ste osuđeni na istu sivu trenirku peti dan zaredom. Posebice kada smo pronašli preslatke modne kombinacije sa Disney likovima. Savršen spoj udobnog i modernog stila, ovi komadi podsjetit će vas na bezbrižne dane djetinjstva i uživanja u omiljenim crtićima! Sve kombinacije možete pronaći i naručiti na linku.

A omiljeni lik vam je..?

Teško je odabrati, znamo! Najbolje je imati po jednu za svaku prigodu :). Za nježne svakodnevne kombinacije idealna je bijela boja koja se lako može kombinirati sa bilo kojim stilom. Kao primjerice majica sa likom Bambija u bijelo – sivoj kombinaciji. Trenutno je snižena 48% i još uvijek dostupna u brojnim veličinama!

Ukoliko ste uspjeli trenirku zamijeniti trapericama, majica s printom dobrog duha iz Aladdina sigurno će vam donijeti sreću, a i bezbrižnost jer se jednako dobro slaže s čizmicama i tenisicama. Na sniženju je možete kupiti za cca 90 kn.

Za pravi povratak u djetinjstvo odaberite veselu haljinu boje breskve sa printom najpoznatijih likova s malih ekrana!

disney

Tri ljepotice

Probudite princezu u sebi uz pamučnu majicu s efektnim printom princeze Jasmin iz Aladdina. Ovu majicu možete kombinirati uz kožne hlače ili suknju, kao i uz traperice ili tamniju trenirku.

U 2020. svi smo se pomalo osjećali kao Alisa u zemlji čudesa, zar ne? Proslavite nove mogućnosti u 2021. uz ovu fora majicu koju zbog udobnog materijala možete nositi i ljeti i zimi!

Dajte Snjeguljici novo ruho uz majicu s nježnim, ali odvažnim printom. Ukoliko još niste pronašli svog princa na bijelom konju, možda vam baš ova majica donese sreću! 🙂

disney majica

 

Foto: Pretty little thing

Midas Widget

Ostavite komentar