LJUBAV X STIL X ŽIVOT – GARANCE DORE

Ljubav x Stil x Život

Nedavno smo imali priliku prisustvovati promociji hit knjige francuske autorice Garance Dore u organizaciji portala Büro 24/7.

Nakon velikog uspjeha knjige “Kako biti Parižanka” Büro 24/7 i izdavačka kuća Znanje udružili su snage na još jednom projektu. Ovaj put se radi o knjizi francuske blogerice i ilustratorice Garance Dore naziva “Ljubav x Stil x Život” koja je u kratkom roku postala bestseller u Francuskoj i Americi.

Poznata modna novinarka i ilustratorica Garance Dore na zabavan način traži odgovor na pitanje: što je to stil i kako ga primijeniti u svakom aspektu života. Knjiga je popraćena živopisnim ilustracijama i fotografijama autorice, u stilu njezinog bloga Atelier Dore koji je dospio u sam vrh popularnosti upravo zbog autoričine rafinirane estetike i načina na koji se i danas obraća svojoj publici – iskreno, bez zadrške s emocijom.

“Želimo osjećati da nas posao koji radimo ispunjava, koji god bio.  Više od ičega, želimo pronaći svoje mjesto u svijetu. I sve to činiti sa stilom, naravno. Ja sam svoje pronašla gotovo slučajno (o tome nešto više poslije) i završila na mjestu koje nisam mogla ni sanjati. Čime biste zaboga mogle potaknuti tako divnu slučajnost?  Upravo to želim podijeliti s vama u ovoj knjizi. Nadam se da će vas moja priča nadahnuti da stvorite vlastiti niz prekrasnih malih slučajnosti – i da pritom uživate, to i jest smisao života.” Garance Dore

  • Naziv knjige: Ljubav x stil x život
  • Ime autora: Garance Dore
  • Urednica: Nataša Pejić
  • Prijevod: Maja Klarić
  • Broj stranica: 272
  • Uvez: meki s klapnama
  • Cijena: 149,00 kn

Dobitnica u darivanju objavljenom 17. travnja je Katija Listes Ex Božin (FB profil). Molimo dobitnicu da se javi u inbox.

Ostavite komentar