Ljubav na prvi pogled nekima uspjeva samo uz zatamnjene naočale:)

Police_1270,00 kn

Zaslužujete li nove naočale ovo ljeto? Ako niste znali uz dobre i kvalitetne kreme za oko očiju, dobre naočale također sprečavaju stvaranje bora oko očiju!

Enrico Furlan iz De Riga predlaže hit modele sunčanih naočala za dugo toplo ljeto…12 stilova samo za vaše oči!

Nakon što se 2016. godine pridružio tvrtki De Rigo, Enrico Furlan novi kreativni direktor za house brendove Police, Sting i Lozza, od sada ima potpunu slobodu dizajnirati kolekcije i za druge brendove u portfelju. Ova vijest iz De Riga ne čudi budući da Enrico Furlan ima zavidnu karijeru i bogato iskustvo koje je ranije stekao radeći s vodećim svjetskim modnim brendovima poput Prade i Dolce & Gabbane. Kako bi dizajnirao posve nove kolekcije koje će vjerno odražavati identitet svakog pojedinačnog brenda, Furlan će i nadalje raditi na kreativnoj koordinaciji De Rigove perjanice Police te će usko surađivati i na linijama satova, parfema te malih kožnih modnih dodataka.

Sunčane naočale neizostavni su modni dodatak tijekom ljeta koji ne služi samo kao zaštita od sunca. One će svaki vaš ljetni outfit učiniti posebnim. Za šetnju uz more, ležanje na plaži ili ako ste pak u debelom hladu te jednostavno volite uživati u suncu, Furlan sugerira sljedeće modele:

Urbani POLICE

Police_1120,00 kn

Vole ga podjednako žene i muškarci. Bilo da igraš odbojku na pijesku ili se ludo provodiš na Zrču, plijeniti češ pozornost svojom izuzetnom energijom i avanturističkim duhom.

Ženstvena FURLA

Furla LIKE_1345,00 kn

Modeli s prepoznatljivim konceptom suvremene elegancije. Idealni su modeli dok čekate zalazak sunca. Doživite ih poput kultnih ženskih torbica. Bezvremenske su i zauvijek nosive!

Profinjena CAROLINA HERRERA

Carolina_Herrera_1045,00 kn

Vrlo chic i elegantna s velikim slamnatim šeširom na glavi, osunčana i preplanula s čašom hladnog koktela, ostavit ćeš dojam prave zaljubljenice u divne stvari.

Mladenački ST!NG

Sting_640,00 kn

Za sve koji se tako osjećaju. Za sve one koji vole boje i slobodu! Provocirat ćete dobro raspoloženje gdje god se pojavili s njima na licu!

Modeli iz kolekcija Carolina Herrera, Furla, Police i Sting, dostupni su u Optici Livision – Vukovarska 58a, Zagreb.

Ostavite komentar