Ljeto uz čarobno suho ulje, a kad zahladi odsada imamo NUXE Prodigieux® Parfem

Već duže vremena sam ovisnica o NUXE suhim uljima koja sam čak koristila umjesto parfema. Mažem se, njegujem se, a u isto vrijeme taaako lijepo mirišem.nuxe-recenzija
A ovo ljeto se pojavio i parfem koji je nastao iz meni omiljenog ulja i uvjerena sam kako će ponoviti uspjeh ulja i naći svoje ovisnice:).

nuxe-skakanje-2Parfem zaista priča priču Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja koje odiše citrusnim notama bergamota i mandarine te cvjetnim notama cvjetova naranče koji se mješaju s mirisima ruže, gardenije i magnolije i uz sve to im se pridružuju i note  vanilije i kokosovog mlijeka.

Rekla bih da je nekako stvoren za vesele, razigrane žene koje obožavaju miris mora, sunca i ljeta bez obzira na kiše koje nas tek čekaju. Svima kojima se sviđa ovaj miks nota preporučujem da ga koriste za hladnijih dana jer preko ljeta ionako mirišemo po uljima, mlijeku i raznim losionima. Vrlo je intenzivan i dovoljno je par kapi na koži da ga osjetite. Zavodljiv je svakako:)

Dostupan je uglavnom u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama poput DM-a. Njegova cijena iznosi 289 kn za 50 ml, ali ako ga kupujete u DM prodavaonicama, možete proći jeftinije. Vidim da svako malo imaju neka sniženja na parfeme, pa čak i posebno na NUXE proizvode.
Ana Mišić

Midas

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. silvana žderić 12/16/2017 u 14:18 - Reply

    Slažem se u potpunosti

Ostavite komentar