Ljetna Police kolekcija nadopunjena novim trendy modelima!

Novi modeli osvajaju autentičnim i urbanim stilom!

Različitih boja i oblika, ali uvijek vrhunske kvalitete, Police sunčane naočale za ljeto 2017. dobile su elegantno pojačanje kroz četiri nova modela za sunce, koje je talijanski brand ekskluzivno lansirao za sve ljubitelje odvažnog i jedinstvenog looka. Besprijekoran spoj suvremene tehnologije i retro dizajna rezultirao je atraktivnim oblicima i decentnim detaljima koji će vas pratiti iz sezone u sezonu. Revolucionaran koncept i nepogrešiv osjećaj za stil nastavljaju njegovati tradicionalnu kvalitetu talijanskog dizajna koji uspješno kombinira vječnu klasiku s trendy motivima.

Nove Police sunčane naočale za njega dolaze u dva minimalistička modela nadahnuta vintage oblicima i futurističkim linijama. Smeđa, siva i plava stakla zaštitit će njegov pogled od štetnih UVA i UVB zračenja, istovremeno ostavljajući maksimalno rafiniran dojam.

Nove zvijezde ženske kolekcije kombiniraju klasične siluete s urbanim detaljima poput blago mačkastih okvira uzorka kornjačevine koji vire iza ultralaganog mat metala. Zaobljene linije i ukrasni elementi na krilcima vodeći su trendovi sezone, a kada se spoje sa staklima vrhunske kvalitete i atraktivnim bojama poput zlatne, srebrne i tamnoplave, postaju pravi stilski pogodak.

Novi modeli su dostupni u Endi Centru u City Center one Zagreb i Split te u Arena Centru.

Midas

Ostavite komentar