Linija za žene koje žive brzo – Vichy Slow Âge

Ova linija je stvorena i razvijena za žene koje žive brzo i dinamično, pa im je potrebna njega koja danju štiti, a noću obnavlja kožu.

Vichy Slow Âge je moćna linija za njegu kože obogaćena probiotikom i s UV zaštitom koja omogućava produljenje mladenačkog izgleda kože. Jednostavnije rečeno Vichy Slow Âge odgodit će pojave poput prvih bora smijalica, a zahvalna koža odisat će svježim i zdravim izgledom.

Slow Âge proizvodi dnevna i noćna njega te ciljana njega za područje oko očiju pružit će koži trenutačni osjećaj ugode, ali i dugotrajnu dobrobit za kožu – tijekom dana štite i korigiraju, dok ju tijekom noći obnavljaju u obogaćuju kisikom. Upravo to je bit Slow Âge iskustva; proizvodi koji brinu o koži dok ti živiš svojim ritmom.

Isabella Rakonić, poznata blogerica koja aktivno živi u svijetu mode i ljepote i  koristi Vichy njegu i s nama dijeli svoje iskustvo:  Kod mene je jako ubrzan tempo i uglavnom nemam vremena za sebe. Nadam se da ću to uskoro promijeniti i sretna sam da barem uz Vichy Slow Âge njegu mogu stati na tren, udahnuti i odvojiti dnevno 5 minuta kako bih se posvetila sebi i svojoj koži. Moja noćna rutina je nezamisliva bez nove Slow Âge Night maske. Ona je pravo otkriće za moju kožu!

Slow Âge Dnevna njega

Dolazi u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu (SPF 25), odnosnu suhu kožu (SPF 30), a kožu čini snažnijom i hidratiziranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Obje teksture odlikuje nježan cvjetni mirisi ugodan osjećaj na koži. Ova dnevna njega odlično se upija, a poslužit će kao odlična podloga za šminku.

Upotreba: Nanesite svakoga jutra kao dnevnu kremu. Izbjegavajte područje oko očiju.

Slow Age dnevna njega za normalnu do mješovitu kožu SPF 25, 50ml: 229,91 kn

Slow Age dnevna njega za suhu kožu SPF 30, 50ml: 229,91 kn

Ciljana njega za područje oko očiju:

Pomaže smanjiti natečenost, tamne podočnjake i sitne bore pružajući tako zdraviji i mlađi izgled područja oko očiju. Ono je u trenu hidratizirano i osvježeno, osvjetljeno je te iz dana u dan izgleda probuđeno.

Upotreba: Nanesite svakoga jutra i večeri na područje oko očiju.

Slow Age ciljana njega za područje oko očiju, 15ml : 168,55 kn

Novo! Slow Âge Noćna njega

Jedinstveno 2U1 djelovanje :

  1. kao noćna krema osvježava i obnavlja kožukroz svakodnevnu uporabu
  2. kao maska kožu obogaćuje kisikom,

Prirodno obojena gel-krema koja će kožu učiniti punijom, ujednačenom i blistavom te ju obnavljati i osvježavati iz noći u noć obogaćujući ju kisikom.

Upotreba: Nanijeti svaku večer kao noćnu kremu i jednom tjedno u tankom sloju kao 10-minutnu masku. U ulozi maske izbjegavati područje oko očiju i usnica.

Slow Age noćna krema i maska za sve tipove kože, 50 ml: 241,38 kn

Uz kupnju nove noćne kreme i maske, na poklon dobivate dnevnu njegu za suhu kožu SPF 30, 15ml. Akcija je dostupna u ljekarnama i traje do isteka zaliha poklona. 

09.03. 2018. – Dobitnici u darivanju koje je objavljeno 7. ožujka su: Martina Tičić, Alena Futac Tremski, Alica Šarić, Barbara Borovac i Ruža Bunjevac Cvetković.

Ostavite komentar