Limitirana Christmas kolekcija za naše četveronožne frendove:)

k1Dva različita Made in Croatia brenda za kućne ljubimce Qushin i Kabanica su upravo krenuli s limitiranom božićnom kolekcijom.

Dizajnerski brend Kabanica koji je potpuno osvojio srca vlasnika kućnih ljubimaca, ovog prosinca nam je priredio pravu božićnu čaroliju. Božićna kolekcija kaputića u kojoj prevladava crvena boja s kariranim uzorcima, volanima i mašnama savršeni su detalji koji će ovaj Božić učiniti još čarobnijim. Kako je Kabanica brend koji, ne drži samo do trenda, već iznimno poklanja pažnju i funkcionalnosti svojih proizvoda budite sigurni kako će ovo vašem ljubimcu biti najljepši božićni poklon. Svoj božićni odabir potražite na www.kabanica.hr.
QUSHIN – U sivoj, bijeloj i crvenoj boji, ukrašeni zvjezdicama, pahuljicama i ostalim zimskim motivima, Qushini, prostirke i dekice Superstar i Winter Magic unijet će dašak čarolije u živote vaših čupavaca i u vaš dom.Qushini su dostupni na internetskoj stranici www.qushin.hr te u zagrebačkom showroomu na Vrbiku 10a. Uz ograničenu božićnu kolekciju jastuk za svog ljubimca možete odabrati i iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto 2017. 

q

 

Midas

Ostavite komentar