LIFTACTIV – ZA ČVRŠĆU KOŽU S MANJE BORA

Svaka je žena u jednom trenutku života u potrazi za idealnom njegom protiv starenja.  Ovisno o dobi, potrebi kože te biološkim, hormonalnim ili starenjem pod utjecajem načina života, potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu. Vichy istraživanja neprestano produbljuju znanje o starenju kože i stvaraju iznimno učinkovita dermokozmetička rješenja revolucionarnih tekstura i ugode, prilagođena čak i osjetljivoj koži.  Upravo takvo rješenje nalazi se liniji Liftactiv. Ramnoza, hijaluronska kiselina i retinol neki su od najsnažnijih aktivnih sastojka linije Liftactiv  koja omogućuje učinak liftinga i biološko djelovanje protiv dubokih bora te gubitka čvrstoće kože. Za čvršću kožu s manje bora iskoristite posebnu Vichy promociju te pri kupovini odabrane anti-age njege na poklon dobivate tri proizvoda: Vichy mineraliziranu termalnu vodu (50 ml), Pureté Thermale 3U1 za čišćenje lica (15 ml) i uzorak pudera (1 ml).

SASTOJCI KOJE BORE NE VOLE

Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje, a bore su izraženije. Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom čitavog dana. Za tu borbu iskorstite učinkovite „borce“ poput ramnoze, hijaluronske kiseline, retinola, a koji se najlakše mogu pronaći u proizvodima linije Liftactiv.

MONOSAHARID RAMNOZA je prirodni biljni šećer i osnovni je aktivni sastojak linije Liftactiv Supreme. U dnevnoj se kremi Liftactiv Supreme nalazi u dozi od 5%, a u Liftactiv Serumu 10 Supreme od 10%. Ramnoza ima jedinstvena anti-age svojstva i jača strukturu kože te djeluje na znakove starenja. Redovitom upotrebom koža postaje punija i čvršća, a bore se vidljivo smanjuju. Ojačana struktura kože lakše odolijeva utjecajima iz okoline koji uzrokuju starenje kože. Za potpunu anti-age rutinu ne treba zaboraviti i područje oko očiju. Ovaj cijenjeni sastojak ramnoze u kombinaciji sa ceramidima nalazi se i u proizvodu  Liftactiv Serum 10 za oči & trepavice te vidljivo preoblikuje pogled do samog vrha trepavica kroz učinak liftinga, trenutnog osvjetljavanja te jačanja samih trepavica.

HIJALURONSKA KISELINA ima sposobnost vezivanja i zadržavanja velike količine molekula vode što sprječava gubitak čvrstoće i elastičnosti dermisa. No razina ove prirodno prisutne kiseline u koži se s godinama smanjuje. Dokazano je da starija koža u epidermisu ne sadrži hijaluronsku kiselinu. U formuli njege za kožu hijaluronska kiselina djeluje na punoću kože, vidljivo ublažava tanke linije i bore i umiruje kožu.  Fragmentirana hijaluronska kiselina nalazi se u Vichy Liftactiv Serumu 10 za mladoliku kožu već nakon prve kapljice.

RETINOL, oblik vitamina A, nije neophodan samo za kožu, već i za zdrave zube i kosti. Ispitivanja su pokazala da retinol potiče tvorbu polisaharida koji zadržavaju vodu u koži i povećava tvorbu kolagena. Poznato je da retinol smanjuje pojavu tankih linija i bora te zaglađuje površinu kože za nježan i hidratiziran izgled. Isprobajte Liftactiv Advanced Filer koncentriranu Vichy njegu s čistim retinolom za ciljano tretiranje dubokih i vertikalnih bora.

ADENOZIN I KOFEIN –  Adenozin zaglađuje kožu te time ime spriječava pojavu malih bora tijekom dana i djeluje protiv izražajnih bora. Kofein s druge strane djeluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimulira, regenerira i pomaže u sprječavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno djeluju protiv starenja kože tijekom dana. Isprobajte djelovanje oba sastojka u Liftactiv Supreme dnevnoj kremi koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi, trenutno pružajući dojam zaglađene i ujednačene površine kože. Tijekom dana daje svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te dugoročno djeluje protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

VICHY ANTI-AGE POKLONI – Vichy ovog proljeća nudi brojna iznenađenja. Uz kupnju jedne anti-age njege, odaberite idealnu kutiju s tri poklona. Birajte između Neovadiol poklon paketa za ublažene znakove menopauze na koži; Slow Age poklon kutije za mlađi izgled i snažniju kožu; Idealia kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom te Liftactiv idealnim paketom za čvršću kožu s manje bora. Svaka poklon kutija sadrži 3 poklona: Mineraliziranu termalnu vodu (50 ml), Pureté Thermale 3U1 za čišćenje lica (15 ml) i uzorak pudera (1 ml).

LIFTACTIV SUPREME DNEVNA NJEGA: 238,78 HRK
IDEALIA DNEVNA NJEGA: 218,73 HRK
SLOW AGE NJEGA: 229,55 HRK
NEOVADIOL KOMPEZACIJSKI KOMPLEKS: 252,51 HRK

Midas Widget

Ostavite komentar