Lidl donosi odličnu ponudu poklona za Valentinovo!

Torta u obliku srca 59,99 kn; Buket od 10 ruža 21,99 kn; pjenušac Rose 41,19 kn;

Valentinovo nas podsjeća da za one najvažnije životne trenutke uvijek treba naći vremena – trenutke ljubavi. Zato kreirajte posebnu romantičnu atmosferu, obradujte svoje voljene finim vinom, pralinama, prekrasnim cvijećem ili priredite malu slatku večeru s muffinima za desert. Tjedan za zaljubljene u svim Lidlovim trgovinama inspirirat će vas odličnim idejama za prigodan poklon.

Ledene praline u obliku srca 16,99 kn; set kalupa za muffine (12 kom u pakiranju) 19,99 kn

Od ponedjeljka, 11. veljače, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći odličnu ponudu poklona za Valentinovo, i to naravno, po najboljim cijenama.

Bodi 64,99 kn; Comte Tolosan 19,99 kn, set kalupa za muffine (12 kom u pakiranju) 19,99 kn

U Lidlu se možete opskrbiti silikonskim kalupima za muffine u različitim oblicima, tu je i raznovrsna ponuda najukusnijih pralina i bombonijera, vina, parfema, kozmetike, satova, pidžama, šalica s ljubavnim motivima, kao i velik izbor kvalitetnog i atraktivnog donjeg rublja.

Parfem Madame Glamour 22,99 kn; negliže 47,99 kn

U duhu Valentinova Lidl je pripremio i veliku ponudu cvijeća – rezani tulipani, buket od deset crvenih ruža, prekrasne orhideje, aranžman u srcu, sukulenti te razno cvijeće u teglicama inspirirano ljubavlju koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

View this post on Instagram

 

Valentinovo se bliži, osigurajte na vrijeme najromantičniji doručak uz naš pekač za vafle! 😉

A post shared by Lidl Hrvatska (@lidl_hrvatska) on

Očekuje vas sve što vam je potrebno za nezaboravno Valentinovo koje će ugrijati srca, i podsjetiti vas zašto ste baš uvijek raspoloženi za ljubav.

 

View this post on Instagram

 

U mjesecu ljubavi, Lidlova tržnica donosi nezaobilazne jagode – Za sve savršene torte, pune ljubavi! 😍

A post shared by Lidl Hrvatska (@lidl_hrvatska) on

 

Ostavite komentar