Lepršavo ljeto uz LILITH BY KATARINA BABAN

05.07.2017. – Poznata glumica i zaljubljenica u modu, Katarina Baban nedavno je pokrenula vlastiti brend Lilith, čije su kreacije postale vrlo brzo omiljene među njenim kolegicama s estrade, a dostupne su na adresi Bosutska 9

„U svom dizajnu ponajprije se oslanjam na tople boje i lepršave materijale, koji pristaju svakoj ženi i unose vedrinu u svaki dan. Bez obzira na svakodnevne obaveze i ubrzan tempo života, svaka žena zaslužuje izgledati i osjećati se lijepo. Nadam se da će moje kreacije tome pridonijeti“ – izjavila je dizajnerica i glumica, koja osim malim ekranima suvereno vlada i kazališnim daskama.

Katarinin nedavno lansiran brend Lilith od prvih je dana zabilježio velik uspjeh među poznatim predstavnicama estrade, a njene se kreacije često mogu vidjeti i na kolegicama iz glumačkog svijeta. Ljeto je vrijeme kada sve žene traže idealne i lagane haljine u kojima mogu provesti cijeli dan i noć, upravo vođena time osmislila je mini kolekciju idealnih ljetnih haljina. Lepršave, romantične i jednostavne….zvuči savršeno!

Fotografije: Joanna Paciorek

A.M.

2 Komentara on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Goga 07/06/2017 u 5:59 - Reply

    Preslatke haljinice,pravo osvjezenje 😍

  2. Lill Lilly 07/06/2017 u 8:26 - Reply

    Ovo je divna ljetna kolekcija ,ne nosim baš haljine ali ove bih definitivno

Ostavite komentar