Lelo donosi savjete kako multiplicirati orgazme!

Ovog 31. srpnja slavimo međunarodni dan orgazma i žensku sposobnost da doživi više orgazama tijekom jednog spolnog odnosa. Ovo ćete htjeti pročitati do kraja!

Biti stručnjak u polju ljudske seksualnosti dolazi s velikom cijenom; LELO konstantno mora testirati, istraživati i eksperimentirati na pojedincima koji su spremni prepustiti se intenzivnom zadovoljstvu (informativno: nijedan sudionik nije ozlijeđen u procesu.) Tijekom traganja za boljim, jačim i dužim orgazmom, saznali su kako ženski orgazam ne poznaje granice.

Višestruki orgazmi su rijetko spominjana tema, osobito ako uzmemo u obzir da se mnogi muče s time da dosegnu vrhunac… Za početak, za istraživanje tijela potrebno je mnogo vremena i strpljenja (kao i vrhunske igračke, mig mig). Povijesno gledajući, ženski orgazam je često
stavljan u okvire trivijalnog i o njemu postoji puno manje istraživanja nego o muškom vrhuncu.

Zahvaljujući radu revolucionarnih istraživača, tijekom 1970-ih, kao što su Alfred Kinsley, Virginia Johnsons i William Masters, sada možemo pričati o višestrukim ženskim orgazmima, za koje se ranije smatralo da su anatomski nemogući. Jeste li ste znali da žene mogu postići pet ili šest orgazama u bilo kojem roku, dok muškarci moraju napustiti teren nakon svakog čina kako bi se oporavili?

Tijekom istraživanja otkriveno je da žene puno lakše postignu vrhunac tijekom solo-igre jer je mogućnost stvaranja savršenih preduvjeta za orgazam (kao što su položaj, raspoloženje, okruženje … da spomenemo samo nekoliko) raste eksponencijalno kada je žena usredotočena samo na svoje potrebe.
Užitak koji dolazi s otkrivanjem vlastite oh-formule ne može se mjeriti, a to će otkriće dovesti i do puno većeg užitka u odnosima s partnerom.

U čast ženama i njihovoj nevjerojatnoj sposobnosti višestrukih orgazama (u idealnim uvjetima), predstavljamo četiri činjenice o ženskoj seksualnosti koje će vam, nadamo se, pružiti inspiraciju za vruće nedjeljnje aktivnosti. Kako kažu – ne možete voljeti drugoga dok ne zavolite sebe.
Tako da, dame, istražimo!

1.) 40-60% žena masturbira, u usporedbi s 98-99% kolega muškaraca. Vrijeme je za alarm! 2019. je i vrijeme je da se primimo posla! I to mnogo, mnogo posla! Nitko vas ne može zadovoljiti ako ne možete zadovoljiti sebe. Vrijeme je da podignemo te  brojke!

2.) Samo 18% žena može doživjeti orgazam tijekom penetrativnog seksa. Postoji mnogo, mnogo načina za postizanje orgazama, a klitoralni orgazam je među najpopularnijima. Uložite u ogledalo, lijepu igračku, i vrijeme je da zavolite ono što vidite, a nakon toga tko zna što nosi dan pred vama.

3.) 50% žena može postići višestruki orgazam tijekom solo igre. Aha! Potrebno je puno vremena i prakse da biste bili sinkronizirani s partnerom, kamoli da postignete optimalne multi-uvjete. Postavite sebi i svom partneru cilj, a nakon toga vježbajte, vježbajte, vježbajte – sami.

4.) Prednosti masturbiranja: to je najsigurniji vid seksa za žene (nema trudnoće, spolno prenosivih bolesti i nelagode), ublažava stres, poboljšava poimanje o vlastitom tijelu, povećava kvalitetu sna kao i samopoštovanje, ublažava menstrualne grčeve i poboljšava mišićni tonus u području zdjelice.

Trebate li više razloga? DA, DA I DA. Višestrukih. Orgazama. Kraj.

Sljedeći put kada vas netko pita jeste li ______, nadamo se da ćete odgovoriti “Koliko puta?”

Midas Widget

Ostavite komentar