Le Petit Marseillais® predsatvlja liniju proizvoda za lomljivu i oštećenu kosu

lpm2Sunčeve zrake, morska sol, pretjerano feniranje i ravnanje te lakiranje kose samo su neki od štetnih faktora kojima je naša kosa svakodnevno izložena, kako u toplijim, tako i u hladnijim mjesecima. Takvi štetni utjecaji ozbiljno oštećuju i isušuju kosu, ostavljajući dojam neurednog i zapuštenog izgleda. Ne čudi stoga kako njega kose u jesen predstavlja više nužnost nego potrebu. Naime, za razliku od kože, kosa nema samoregenerirajuće sposobnosti temeljene na zaštitnoj samopigmentaciji i obnavljanju stanica, stoga je kosi prijeko potreban poseban tretman koji će joj vratiti snagu i blistavost. Upravo je zbog toga Le Petit Marseillais® osmislio učinkovit recept koji kosi pomaže održati njezin zdrav i njegovan izgled. Novom Le Petit Marseillais® linijom proizvoda za suhu i oštećenu kosu koja se sastoji od šampona, regeneratora i maske za kosu, do izražaja dolaze sve blagodati ekstrakta soka drveta masline i mlijeka akacije.

Recepti s prirodnim sastojcima
Le Petit Marseillais® svoju povijesnu tradiciju korištenja prirodnih sastojaka i autentičnosti podneblja nastavila je i ovom linijom proizvoda koristeći isključivo sastojke s juga Francuske. S ciljem da oštećenoj kosi podari sjaj i ispravnu njegu, Le Petit Marseillais® je razvio jedinstven recept koji, kombinacijom bogatstva ekstrakta soka drveta masline i listića akacije, njeguje i dubinski hrani kosu. Navedeni sastojci u vrlo kratkom roku obnovit će i učvrstiti oslabljenu kosu te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.
Ova linija kozmetičkih proizvoda za oštećenu kosu sastoji se od šampona, regeneratora i maske za kosu.
Akaciju ponekad i nazivaju „voćem za kosu” iz razloga što dubinski čisti i hrani kosu, dok ekstrakt soka masline kosi vraća prijeko potrebnu čvrstoću i sjaj.

 

Midas

Ostavite komentar